3 νέες μαμάδες και 1 μπαμπάς μιλούν για τον σύμμαχο που τους βοήθησε στα «δύσκολα»!

Μαμά δεν είμαι – ακόμα τουλάχιστον. Οι γυναίκες της ζωής μου ωστόσο, αυτές που συναναστρέφομαι καθημερινά, κάποιες από τις κολλητές μου,  πολλές από τις συναδέλφους μου, έχουν παιδί ή παιδιά και κάπως έτσι αρκετά συχνά πιάνω τον εαυτό μου να συμμετέχει σε μαμαδίστικες συζητήσεις. Δεν θα έλεγα πως τις βαριέμαι. Αντίθετα. Μαθαίνω πολλά από αυτές τις κουβέντες. Συλλέγω χρήσιμες πληροφορίες, σοκάρομαι πολλές φορές, αγχώνομαι, γελάω. Καταλαβαίνω πως η κοινωνία –αν και έχει κάνει σπουδαία άλματα προς τα εμπρός– έχει θέσει πολύ υψηλά τον πήχη σε ό,τι έχει να κάνει με το μεγάλωμα ενός παιδιού. Από τη μια καλά έχει κάνει. Από την άλλη όμως… Οι γονείς δεν είναι θεοί. Δεν τα ξέρουν όλα. Θα κάνουν λάθη. Ξανά και ξανά. Είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτό, ειδικά αν σκεφτείς πως είναι πρωτάρηδες. Ουδείς τέλειος. Θα μάθουν ωστόσο από τα λάθη αυτά. Το να μεγαλώνεις ένα παιδί δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μα είναι η πιο σπουδαία!

Νέοι γονείς όπως η Αλεξάνδρα, η Κατερίνα, η Μάρα, ο Πέτρος. Όπως κι εσύ!

Η Αλεξάνδρα λίγο – πολύ έχει χάσει τον ύπνο της. Η κόρη της, βλέπεις, το βράδυ έχει μια τρομερή ενέργεια, την οποία θέλει να εκτονώσει εκτός κούνιας. Από την άλλη, ο γιος του Πέτρου δυσκολεύεται να συνυπάρξει με τα υπόλοιπα παιδάκια του παιδικού σταθμού. Προτιμάει να ζωγραφίζει μόνος του με τις ξυλομπογιές του σε μια άκρη της αίθουσας και, αν κάποιο παιδί πλησιάσει με σκοπό να παίξουν παρέα, οι αντιδράσεις του δεν είναι και οι πιο φιλικές.

Η Κατερίνα έχει συνηθίσει να γυρνάει στην προσφώνηση «μπαμπά», καθώς ο γιος της έχει αδυναμία στον πατέρα του και, όταν αυτός δεν είναι τριγύρω, φωνάζει τη μαμά του “μπαμπά”. Φαντάζομαι θα είναι περίεργο να ξέρεις πως ο γιος σου προτιμάει να περνά χρόνο με τον μπαμπά του παρά με εσένα. Και τέλος, η Μάρα καθημερινά μας περιγράφει την υπερπροσπάθειά της να φέρει σε μια ισορροπία το σπίτι, μετά την επέλαση της κόρης της. Το σαλόνι μοιάζει με πεδίο μάχης.

Ουδείς τέλειος!

Μικρές, καθημερινές δυσκολίες, με τις οποίες λίγο-πολύ όλοι οι γονείς έχουν έρθει αντιμέτωποι και μία πολύ συχνή για όλους; Αν έφαγαν…. Τι έφαγαν… πόσο έφαγαν… χόρτασαν; Είναι αρκετό; Εδώ τα πράγματα διαφέρουν από παιδί σε παιδί, αλλά σε ένα πράγμα συμφώνησαν όλοι: υπάρχει ένα σνακ που λατρεύουν να τρώνε – και το τρώνε όλο- και εκεί επιτέλους μπορούν να νιώθουν ήσυχοι!

 

Τα γιαουρτάκια Advance είναι τα μόνο με φυσικά σάκχαρα, με υπέροχη γεύση από τα φρούτα και τα δημητριακά σε διάφορες γεύσεις για να πειραματιστείς και να αφήσεις το παιδί να επιλέξει! Ένα γεύμα της μέρας για το οποίο δεν θα κοπιάσεις, δεν θα προσπαθήσεις, δεν θα τρελαθείς! Γιατί απλά το τρώει μόνο του και έτσι μαθαίνει σιγά-σιγά να τρώει και να αντιλαμβάνεται την τροφή! Υπέροχα!

Γιατί όμως το ΔΕΛΤΑ Advance είναι η καλύτερη επιλογή για το παιδί σου; 

Σε αυτή την κοινή παραδοχή ξεκίνησε ένα φανταστικό debate! Δεν το είχα ξανακούσει γιατί δεν είχα ασχοληθεί με το θέμα… Εσείς ξέρετε τη διαφορά μεταξύ του γιαουρτιού και του επιδόρπιου γιαουρτιού; Εγώ δεν είχα ιδέα! Νόμιζα ότι το δεύτερο είναι … «γλυκό»…. No no… Δεν είναι!

Τουλάχιστον όχι απαραίτητα! Βάσει ελληνικής νομοθεσίας, όπως έμαθα από τους «ειδικούς» γονείς,  επιδόρπια γιαουρτιού χαρακτηρίζονται όλα εκείνα τα γιαούρτια που έχουν οτιδήποτε πρόσθετο… ακόμα και αν αυτό είναι φρούτα, δημητριακά ή και βιταμίνες. Ουαου! Αυτό κι αν ήταν πληροφορία.

 

Αφού το λύσαμε αυτό, μέχρι και εγώ ήθελα να δοκιμάσω τα Advance! Έχει 8 διαφορετικούς συνδυασμούς με φρούτα και δημητριακά αλλά και 3 λευκά, ένα εμπλουτισμένο και δύο απλά γιαούρτια, το ένα βιολογικό! Για όλα τα γούστα, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, μόνο με φυσικά σάκχαρα, εμπλουτισμένα με τις απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, ιδανικά για τις ανάγκες μωρών ηλικίας από 6 μηνών! Τώρα τα τρώω και εγώ! 

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164