Site icon TLIFE

Η Protergia στο Christmas Factory!

Η Protergia μπαίνει στο πνεύμα των Χριστουγέννων και συμμετέχει ως Αργυρός Χορηγός του Christmas Factory.

Με όχημα το βαζάκι της ενέργειας, που είναι και το κύριο στοιχείο της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας, η Protergia ενσωματώνεται στους χώρους του πάρκου έχοντας εταιρική σήμανση.


Επίσης η Protergia μπαίνει και στο Εργοστάσιο Παιχνιδιών (Toys Factory) δημιουργώντας τη δική της γωνιά εμπνευσμένη από την παιδική σοφίτα του τηλεοπτικού της σποτ.

Σε αυτόν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ειδική ομάδα καλεί τα παιδιά Παραμονή Πρωτοχρονιάς αλλά και ανήμερα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα στολίδια με χάρτινα βαζάκια Protergia, φεύγοντας τα παιδιά θα παίρνουν μαζί τους το ζωγραφισμένο βαζάκι για να το στολίσουν στο σπίτι τους ή θα το στολίζουν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Protergia.

Ποια είναι η Protergia;
Η Protergia είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα. Διαθέτει ένα ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας άνω των 1.200 MW, που αντιστοιχεί στο 10,8% της συνολικής παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας.
Η Protergia, 100% θυγατρική του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, συγκεντρώνει τη διαχείριση όλων των ηλεκτροπαραγωγικών μονάδων του Ομίλου, στις οποίες περιλαμβάνονται μονάδες παραγωγής με καύσιμο φυσικό αέριο και μονάδες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (αιολικά πάρκα, φωτοβολταϊκοί σταθμοί και μικρά υδροηλεκτρικά εργοστάσια). Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2010, είναι η εξέλιξη των ενεργειακών εταιρειών του Ομίλου, καθώς το όραμα της ανάδειξης της δυναμικής του τομέα της ενέργειας στην Ελλάδα, αποτελεί προτεραιότητα του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ εδώ και μία δεκαετία.
H Protergia δραστηριοποιείται και στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας παρέχοντας ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρήσεις, επαγγελματίες και νοικοκυριά, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών για ανταγωνιστικές τιμές και σύγχρονες, αξιόπιστες υπηρεσίες.

Christmas Factory και φέτος!

Για 2 συνεχόμενες χρονιές το «Christmas Factory» με έδρα την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι , έδωσε άλλο χρώμα στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Πρόκειται για ένα κορυφαίο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών πάρκο με παράλληλες δράσεις, εργαστήρια , δρώμενα, καλεσμένους και πλούσιες δραστηριότητες. Στόχος του είναι να ενώσει την ποιοτική ψυχαγωγία αλλά και την αληθινή διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους και κάθε χρόνο καταφέρνει να προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνία της Ελλάδος. Φέτος το Christmas Factory άνοιξε και πάλι τις πύλες του από τις 27 Νοεμβρίου 2015 μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2016.

© 2024 tlife.gr