Καύσωνας: Οι καλύτερες παραλίες της πόλης για οικογενειακές βουτιές το ΣΚ

Αυτή η εβδομάδα είναι πραγματικά ζεστή. Για την ακρίβεια, είναι ίσως η πιο ζεστή που θα περάσουμε αυτό το καλοκαίρι. Ο μίνι καύσωνας είναι ανάμεσα μας, κουράζει εσένα και το παιδί σου, αλλά υψηλή θερμοκρασία είναι και θα περάσει. Για να περάσει το Σαββατοκύριακο ευχάριστα, τι θα έλεγες για μερικές δροσιστικές οικογενειακές βουτιές; Εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες παραλίες στην Αθήνα!

Α’ Πλαζ Βούλας
Είναι κοντά σου και έχει όλα αυτά που θα ευχαριστήσουν τόσο εσένα, όσο και το παιδί σου. Καθαρή πλαζ, ιδανική για οικογένειες, με άμμο και σχετικά ρηχή. Καταλαβαίνεις. Το παιδί σου θα χτίζει άφοβα παλάτια στην άμμο, θα τα γκρεμίζει με νερό και θα τα χτίζει πάλι από την αρχή, ενώ εσύ θα απολαμβάνεις τη σκιά κάτω από τις καλαίσθητες ομπρέλες. Και τα καλά δεν σταματούν εδώ! Δίπλα ακριβώς, ένα πάρκο αναψυχής, περιμένει να προσφέρει στο παιδί σου μία πληθώρα θαλάσσιων δραστηριοτήτων.

Ακτή Βουλιαγμένης
Παίρνουμε το καπελάκι μας και πάμε σε άλλες παραλίες. Λίγο πιο δίπλα για την ακρίβεια. Σε μία ακτή που παιδιά όλων των ηλικιών χωρά. Μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν τον ίσκιο κάτω από την ομπρέλα και το εφηβάκι σου δεν σταματά να κάνει θαλάσσιο ποδήλατο και άλλα extreme sports. Καλές σας βουτιές!

Ανάβυσσος
Αν δεν μένεις κοντά, μπορεί να σου φανεί και μία μίνι απόδραση με το αυτοκίνητο. Με έναν σμπάρο, δύο τρυγόνια. Μεγάλη, άνετη, ιδανική για πιτσιρίκια, με ωραία ψιλή άμμο και καθαρά νερά. Εκτός από τα καταγάλανα νερά και την ζεστή άμμο, στην συγκεκριμένη ακτή θα βρεις πληθώρα water sports και δραστηριότητες που όλους τους ενθουσιάζει.

Πόρτο Γερμενό
Oι πέντε παραλίες του Πόρτο Γερμενό εγγυώνται αρκετό χώρο για την οικογένεια μπροστά στα πεντακάθαρα νερά, καθώς και φυσική σκιά από τα αρμυρίκια. Είτε προτιμάς την άμμο, είτε τα βότσαλα που καίνε κάπως ευχάριστα τα παιδικά πατουσάκια, ένα είναι σίγουρο. Στο Πόρτο Γερμενό θα περάσετε ονειρικά. Άκουσες από κάπου το Bloom;

Varkiza Resort
Η πιο κλασική και ασφαλής επιλογή. Ξέρεις ότι θα βρεις τα πάντα. Από τα πιο απλά water sports, μέχρι τα πιο σύνθετα. Από εκείνα που θα σε ζορίσουν, μέχρι εκείνα που θα απολαύσεις οικογενειακώς με την καρδιά σου. Άσε που μπορείς να προμηθευτείς δροσιστικούς – και υγιεινούς – χυμούς για τα μικρά σου οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμήσουν. Βέβαια, όλα αυτά σε ένα λογικό διάστημα αποχής από τις βουτιές.

Χάρακας
Πεντακάθαρα νερά, αμμουδιά για καστράκια και αρκετή άπλα για τις ψάθες και τις ομπρέλες, σε περιμένουν στον Χάρακα. Έτοιμοι να το απολαύσετε οικογενειακώς; Bloom! 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164