Μάθαμε όσα αξίζει να γνωρίζεις κι εσύ για την “Ψηφιακή Μέριμνα”

Από ένα voucher 200€ για αγορά desktop, laptop ή tablet προσφέρει σε 325.000 νοικοκυριά το άρτι αφιχθέν πρόγραμμα της κυβέρνησης, και οι γονείς ανά την Ελλάδα έχουν ανασάνει με ανακούφιση.

Η «Ψηφιακή Μέριμνα» έχει ως στόχο την υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας με σύγχρονα ψηφιακά μέσα, τη διευκόλυνση της πρόσβασης των παιδιών σε ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό και την περαιτέρω ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων τους. Γι’ αυτό προσφέρει σε περισσότερους από 560.000 δικαιούχους, μαθητές και φοιτητές ηλικίας 4 – 24 ετών, από ένα voucher 200€ για αγορά desktop, laptop ή tablet, και το ΠΛΑΙΣΙΟ είναι ο απόλυτος προορισμός για να το εξαργυρώσεις!

Από την αρχή του προγράμματος μέχρι σήμερα, πολύ μελάνι έχει χυθεί σχετικά με αυτό το θέμα, ωστόσο, το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζεις είναι ένα: ο κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας αιχμής συμμετέχει στο πρόγραμμα και έχει την ιδανική πρόταση για όλους. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να δεις εδώ εάν είσαι ένας από τους δικαιούχους κι έπειτα να κάνεις την παραγγελία σου με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Στο plaisio.gr
  • Τηλεφωνικά στο 2102895000, όπου εξειδικευμένοι συνεργάτες θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα
  • Με μία επίσκεψη σε ένα από τα φυσικά καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ

Στο ΠΛΑΙΣΙΟ θα έχεις στη διάθεσή σου μια ευρεία γκάμα προϊόντων των κορυφαίων brands τεχνολογίας αλλά και εξουσιοδοτημένο service σε HP, Asus και Turbo-X.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του είναι δίπλα σου από την αρχή έως το τέλος της διαδικασίας, για να σου λύσουν όλες τις απορίες και να εξυπηρετηθείς άμεσα. Μάλιστα, εάν επιλέξεις ένα από τα φυσικά καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ για την εξαργύρωση του voucher, υπάρχει ένα ειδικά διαμορφωμένο σημείο εκτός του καταστήματος για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σου.

Επιπλέον, αν κάνεις την παραγγελία σου μέσω eshop ή τηλεφωνικά μπορείς να είσαι βέβαιη πως θα την παραλάβεις άμεσα, εντός μόλις 24 ωρών! Χάρη στις υποδομές της σε e-commerce και logistics, η ΠΛΑΙΣΙΟ Computers είναι η εταιρεία που μπορεί όχι μόνο να το υποσχεθεί αλλά και να το υλοποιήσει.

Η στήριξη της εκπαίδευσης βρίσκεται στο DNA της εταιρείας, η οποία έχει τρέξει μια σειρά από ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Ανάμεσα σε αυτές είναι η δωρεά tablet σε 87 σχολεία ακριτικών και δύσκολα προσβάσιμων περιοχών στην Ελλάδα, η δημιουργία της πρώτης STEM Library σε σχολείο της Αττικής και η δωρεά δεκάδων χιλιάδων σχολικών τσαντών σε δημοτικά και νηπιαγωγεία ολόκληρης της χώρας, μια ενέργεια που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2016. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να λείπει από το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα» που υλοποιείται υπό την αιγίδα των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων, Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Ψηφιακής Διακυβέρνησης & την Κοινωνία της Πληροφορίας.

Επίλεξε το δικό σου αγαπημένο tablet, laptop ή desktop μέσα από την ποικιλία του ΠΛΑΙΣΙΟ και αναβάθμισε ριζικά την εμπειρία της τηλεκπαίδευσης του παιδιού σου.

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164