Οι παιδικές ταινίες που παίζουν τώρα στους κινηματογράφους

Πάμε σινεμά; Οι κινηματογράφοι άνοιξαν ξανά τις αίθουσες τους – τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας και το πρωτόκολλο για την μείωση διασποράς του Κορονοϊού, οι παιδικοί ήρωες εμφανίστηκαν ξανά στο λευκό πανί μέσα από τους προβολείς και το μικρό σου ανυπομονεί για τη στιγμή που θα τους γνωρίσει με τη συνοδεία ποπ – κορν. Τι θα έλεγες αυτό το Σαββατοκύριακο να απολαύσετε μαζί μία νέα παιδική ταινία; Δες ποιες παίζουν τώρα στο σινεμά για να καταλήξετε στην αγαπημένη σας! 

Ο Γύρος Κόσμος Του Κόσμου Σε 80 Ημέρες
Ο Πασπαρτού είναι ένας σκιουροπίθηκος που ονειρεύεται να γίνει εξερευνητής. Μία μέρα και τελείως τυχαία συναντά τον Φιλέα, έναν βάτραχο που ζει ανέμελα την ζωή του και έχει στοιχηματίσει ότι μπορεί να γυρίσει τον κόσμο σε 80 ημέρες. Αν τα καταφέρει θα κερδίσει ένα πολύ μεγάλο έπαθλο. Ο Πασπαρτού βλέποντας το όλο εγχείρημα σαν την μοναδική του ευκαιρία να γυρίσει τον κόσμο, σαλπάρει με τον νέο του φίλο σε μία τρελή και αστεία περιπέτεια , γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις. 92 λεπτά δράσης, γέλιου και γλυκών στιγμών με τα αξιαγάπητα ζωάκια.

Λούκα
Ο Λούκα και ο Αλμπέρτο είναι δύο μικρά αγόρια που ζουν ένα ονειρεμένο καλοκαίρι στην ιταλική Ριβιέρα. Γίνονται φίλοι με την ατίθαση Τζούλια και αποφασίζουν να τη βοηθήσουν σε έναν ποδηλατικό αγώνα, προσέχοντας να μην αποκαλυφθεί το μεγάλο μυστικό τους. Το ότι στην πραγματικότητα δεν είναι άνθρωποι, αλλά θαλάσσια τέρατα από έναν άλλο κόσμο ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού. 

Paw Patrol
Η ομάδα PAW PATROL ξαναχτυπά! Όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός τους, ο Χάμντιγκερ, γίνεται δήμαρχος στην κοντινή Πόλη της Περιπέτειας και φέρνει τα πάνω κάτω, ο Ράιντερ και τα αγαπημένα μας ηρωικά κουτάβια είναι πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν την πρόκληση. Καθώς ένα κουτάβι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του στην Πόλη της Περιπέτειας, η ομάδα βρίσκει βοήθεια από μία καινούρια σύμμαχο: την πανέξυπνη, ράτσας ντάτσχουντ, Λίμπερτι. Μαζί, οπλισμένοι με καινούρια και συναρπαστικά μηχανήματα, η ομάδα PAW PATROL παλεύει για να σώσει τους πολίτες της Πόλης της Περιπέτειας!

Κρουέλα
Η Estrella, ζει στο Λονδίνο το 1970 την περίοδο της επανάστασης της Punk Rock. Είναι μία ταλαντούχα νέα, ένα έξυπνο και δημιουργικό κορίτσι αποφασισμένο να γίνει διάσημο με τα σχέδιά της. Κάνει παρέα με ένα ζευγάρι νεαρών κλεφτών που εκτιμούν την όρεξή της για αταξίες και μαζί είναι σε θέση να χτίσουν μια ζωή στους δρόμους του Λονδίνου. Μια μέρα, η αισθητική της Estrella για τη μόδα γίνεται αντιληπτή από τη Βαρόνη von Helman, μία γυναίκα-θρύλο της μόδας – καταστροφικά κομψή και τρομακτικά υπεροπτική – την οποία και υποδύεται η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ Emma Thompson (“Howards End,” “Sense & Sensibility”). Η σχέση τους έχει ως αποτέλεσμα μία σειρά γεγονότων και αποκαλύψεων που θα οδηγήσουν την Estrella στο να ”αγκαλιάσει” την σατανική πλευρά του χαρακτήρα της και να μεταμορφωθεί στη σκληρή, αδίστακτη και εκδικητική Cruella.

Λάσι, Γύρνα Σπίτι
Ο 12χρονος Φλο και η σκυλίτσα του, Λάσι, είναι αχώριστοι φίλοι που ζουν αμέριμνοι σε ένα ειδυλλιακό χωριό στη νότια Γερμανία. Όταν ο πατέρας του Φλο χάνει τη δουλειά του, η οικογένεια αναγκάζεται να μετακομίσει σε ένα μικρό διαμέρισμα όπου απαγορεύονται τα σκυλιά κι έτσι ο Φλο, απαρηγόρητος, αναγκάζεται να αποχωριστεί την καλύτερή του φίλη. Όταν η ατμόσφαιρα στο καινούργιο της σπιτικό αρχίζει να γίνεται εχθρική, η Λάσι θα αρπάξει την ευκαιρία να δραπετεύσει και να ξεκινήσει ένα, γεμάτο περιπέτειες, ταξίδι για να διασχίσει τη Γερμανία και να επιστρέψει στον πολυαγαπημένο της φίλο. Όμως και ο Φλο δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια: αρχίζει κι εκείνος να αναζητάει τη Λάσι – και τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει από το να ξαναβρούν ο ένας τον άλλον!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164