Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Team Visa υποστηρίζει τους Έλληνες αθλητές

Στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024, η Visa συνεχίζει να υποστηρίζει κορυφαίους Έλληνες αθλητές μέσω του προγράμματος Team Visa. Ανάμεσα σε αυτούς, η Κατερίνα Στεφανίδη, ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Νίκος Παπαγγελής, καθένας από τους οποίους έχει μια αξιοσημείωτη πορεία και ιστορία επιτυχιών.

 

 

Εμμανουήλ Καραλής – Άλτης

Ο Εμμανουήλ Καραλής, έχοντας διαπρέψει σε νεανικά πρωταθλήματα και κατακτώντας την τέταρτη θέση στο Τόκιο 2020, είναι ένας ανερχόμενος αστέρας στο άλμα επί κοντώ. Έχει ήδη κατακτήσει εθνικά ρεκόρ και προκρίθηκε για τους Αγώνες του Παρισιού 2024.

 

 

Κατερίνα Στεφανίδη – Άλτρια

Η Κατερίνα Στεφανίδη, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ρίο το 2016, θα συμμετάσχει στους τέταρτους Ολυμπιακούς της Αγώνες. Η καριέρα της ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία με επιτυχίες σε παγκόσμια πρωταθλήματα νέων και αργότερα διακρίθηκε με πολλά διεθνή μετάλλια, καθιστώντας την την κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ.

 

Νίκος Παπαγγελής – Παραποδηλάτης

Ο Νίκος Παπαγγελής, παρά την απώλεια του ποδιού του λόγω καρκίνου, έχει κατακτήσει σημαντικές θέσεις σε παγκόσμιες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις παραποδηλασίας. Είναι ένας εμπνευσμένος αθλητής που προετοιμάζεται για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024, επιδεικνύοντας δύναμη και αποφασιστικότητα.

 

 

Υποστήριξη από τη Visa

Καθώς η Visa είναι υπερήφανος συνεργάτης του Ολυμπιακού Κινήματος εδώ και τέσσερεις δεκαετίες, από το 1986, η Team Visa αποτελείται από συνολικά 147 αθλητές από 60 χώρες που συμμετέχουν σε 40 αθλήματα συμπεριλαμβανομένου και των Παραολυμπιακών Αγώνων. Η Visa στηρίζει τους αθλητές της παρέχοντας οικονομική βοήθεια, εκπαιδευτικά εργαλεία και πόρους για την ψυχική τους ευεξία. Το πρόγραμμα αναδεικνύει τις αξίες της ισότητας, της πρόσβασης και της συμπερίληψης, ενώ συμβάλλει στην ανάπτυξη των αθλητών τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της Visa.

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164