Site icon TLIFE

Μωρά του Απριλίου! Ποια είναι τα κοινά τους χαρακτηριστικά;

Tlife newsroom

Καλό μήνα, είπαμε; Δεν είπαμε! Μπορεί η καθημερινότητα μας να άλλαξε και να έχουμε χάσει τις ημέρες (πράγμα πολύ λογικό, όταν είμαστε συνέχεια στο σπίτι), όμως, ο χρόνος κυλάει πάντα μπροστά: ο χειμώνας πέρασε, η Άνοιξη μπήκε και επίσημα στη ζωή μας, η μέρα “μεγάλωσε” και το πιο διαφορετικό μας Πάσχα πλησιάζει. Ναι, ο Απρίλιος έφθασε και να είσαι σίγουρη πως όσο οι ημέρες κυλάνε, τόσο περισσότερο θα αλλάζει και η διάθεση μας!

Αν τώρα διανύεις τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης σου, αν ο Απρίλιος είναι «ο μήνας σου», τότε πολύ σύντομα θα βιώσεις το θαύμα της γέννησης και θα υποδεχτείς στον κόσμο σου το μικροσκοπικό πλασματάκι που θα αλλάξει την ζωή σου και θα φέρει νέες ισορροπίες και νέα συναισθήματα! Αν, πάλι, έχεις τα γενέθλια σου το μήνα αυτό, τότε αυτό το άρθρο σε αφορά επίσης!

 

Τα μωρά του Απριλίου (όπως και κάθε μήνα) έχουν, σύμφωνα με έρευνες, ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά. Πάμε να δούμε ποια!

 

– Έχουν την ικανότητα του ηγέτη. Σύμφωνα με μία έρευνα του βρετανικού Πανεπιστημίου Sauder School of Business, τα μωρά του Απριλίου και εκείνα τω τελευταίων ημερών του Μαρτίου τείνουν να αναδεικνύονται σε εταιρικούς ηγέτες όταν μεγαλώνουν, σε σύγκριση με εκείνα που γεννιούνται το καλοκαίρι. Έτσι, εμφανίζουν ηγετικές ικανότητες λίγο νωρίτερα από τους συνομήλικους τους.

– Αν βάλουν έναν στόχο, τότε να είσαι σίγουρη ότι θα τον πετύχουν. Πολύ εργατικοί, αισιόδοξοι και στοχοπροσηλωμένοι, όσοι ετοιμάζονται να σβήσουν τα κεράκια τους στην τούρτα αυτό το μήνα είναι βέβαιο ότι αν βάλουν κάτι στο μυαλό τους, θα κινήσουν γη και ουρανό μέχρι να τα καταφέρουν. Και θα τα καταφέρουν!

– Είναι πιθανό να κοιμούνται πιο… αργά. Δεν τους λες και πρωινούς τύπους, δηλαδή. Μία πρόσφατη έρευνα ενός Αμερικάνου περιοδικού ανακάλυψε ότι οι άνθρωποι που γεννιούνται κατά την διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού πέφτουν γενικότερα πιο αργά για ύπνο σε σχέση με εκείνους που έχουν γεννηθεί τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες.

– Δίνουν μεγάλη σημασία στον εργασιακό τομέα. Ο επαγγελματισμός τους χαρακτηρίζει. Η ικανότητα τους να εκτελούν γρήγορα και σωστά τις υποχρεώσεις τους, ανοίγουν στον επαγγελματικό τομέα, δρόμο λαμπρό. Μάλιστα, σύμφωνα με αρκετές έρευνες, το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό αρχίζει να εκδηλώνεται από τα χρόνια του… Δημοτικού.

– Αγαπούν τις καλές τέχνες: τη μουσική, το διάβασμα, τις ταινίες, αλλά και τα ταξίδια. Ποιος δεν τα αγαπάει, θα μου πεις; Τα παιδιά του Απριλίου, όμως, έχουν μία ιδιαίτερη κλίση στη δημιουργία και στην καλαισθησία.

– Ο αγαπημένος τους πολύτιμος λίθος είναι το διαμάντι. Το βαθύ πράσινο χρώμα του συμβολίζει την ελπίδα και την αισιοδοξία. Ακτινοβολεί την προσωπικότητα τους. Φέρνει τύχη, ευημερία και το γεγονός ότι θεωρείται από τους πιο ακριβούς πολύτιμους λίθους μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί.

– Έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στο πράσινο χρώμα. Συμβολίζει την αναγέννηση της φύσης, τα δέντρα, τους θάμνους και τα λουλούδια. Τη φροντίδα του περιβάλλοντος. Φέρνει τύχη και ακτινοβολεί ελπίδα και θέληση!

– Τους αρέσει να μυρίζουν την Πασχαλιά, το ιδιαίτερο, εκείνο, λουλούδι που εμφανίζεται το μήνα αυτό και ανθίζει τις πρώτες 20 ημέρες, που θεωρούνται πρόποδες της εορταστικής περιόδου του Πάσχα!

© 2024 tlife.gr