Οι κανόνες του επιτυχημένου παιδικού shopping!

Νέα σεζόν, νέα σχολική χρονιά, νέες απαιτήσεις. Η παιδική γκαρνταρόμπα χρειάζεται ανανέωση και οι μαμάδες καλούνται να φέρουν εις πέρας μια στιλάτη, αλλά και πρακτική αποστολή. Το παιδικό ντύσιμο είναι ένα αρκετά απαιτητικό project. Και, για να γίνει σωστά, χρειάζεται έξυπνο και σωστά οργανωμένο shopping!

Ας δούμε τους “κανόνες” που, αν ακολουθήσουμε, θα έχουμε τα ιδανικά αποτελέσματα…

-Κανόνας Νο1: Η λίστα
Η αλήθεια είναι ότι εμείς οι γυναίκες, ως πιο οργανωτικές, λατρεύουμε τις λίστες. Μια λίστα λοιπόν θα χρειαστεί να κάνουμε και τώρα. Τι χρειάζεται το μικρό σου; Ρίξε μια ματιά στην ντουλάπα του και σημείωσε όλα όσα πρέπει να αγοράσεις. Φόρμες, ρούχα για το σχολείο, ρούχα για πιο απαιτητικές περιστάσεις, ρούχα για κάθε μέρα. Πανωφόρια, χρηστικά και λειτουργικά ρούχα που θα ντύσουν το μικρό σου με στιλ, άνεση, αλλά και ποιότητα.

-Κανόνας Νο2: Έρευνα αγοράς
Αφού ολοκληρώσεις τη λίστα με όλα όσα χρειάζεται το μικρό σου, κάνεις μια έρευνα αγοράς. Για να τσεκάρεις τιμές, ποιότητα, τη σχέση μεταξύ ποιότητας–τιμής και, φυσικά, την αισθητική που σου ταιριάζει. Η αλήθεια είναι ότι στην αγορά θα βρεις πολλές προτάσεις και πρέπει να καταλήξεις σε αυτήν που σε εκφράζει: αισθητικά – οικονομικά – ποιοτικά. Το τρίπτυχο της επιτυχίας.
Για να σου γλιτώσουμε χρόνο, θα σου προτείναμε να ξεκινήσεις ή να καταλήξεις στο Cool Club.
Νέα είσοδος στον χώρο της παιδικής ένδυσης στην Ελλάδα, διαθέτει περισσότερα από 340 καταστήματα σε 20 χώρες, όπου θα έχεις αμέτρητες επιλογές για παιδιά από 0-14 ετών. Δεν είναι τυχαίο που το προτιμούν πολλές επώνυμες μαμάδες!


Φορμάκι Cool Club (2 τμχ), μακρυμάνικο με πλαϊνό κούμπωμα και πράσινο λευκό φλοράλ, 14,99 ευρώ


Παντελόνι Cool Club (2 τμχ), 14,99 ευρώ 


Φορμάκι μακρυμάνικο Cool Club (3 τμχ) λευκό, γκρι και καφέ με στάμπα ρακούν, 16,99 ευρώ

-Κανόνας Νο3: Value for money
Το α και το ω στο έξυπνο και επιτυχημένο shopping. Η αλήθεια είναι ότι το παιδικό ντύσιμο είναι απαραίτητο, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του μικρού σου. Μιλάμε λοιπόν για ένα μπάτζετ που κάθε οικογενειακός προϋπολογισμός πρέπει να έχει υπολογίσει.
Η παραπάνω έρευνα αγοράς θα σε βοηθήσει να γνωρίζεις ποιες εταιρίες διαθέτουν ποιότητα σε προσιτές τιμές, στιλ και άνεση. Στο Cool Club θα βρεις ενδιαφέρουσες προσφορές, που δεν πρέπει να χάσεις.

-Κανόνας Νο4: Ποιότητα
Αδιαπραγμάτευτο χαρακτηριστικό. Για τα μικρά μας θέλουμε το καλύτερο. Ποιοτικά, από φυσικά υλικά υφάσματα κυρίως, μιας και η παιδική επιδερμίδα είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητη. Τα μικρά μας είναι δραστήρια, ιδρώνουν πολύ, οπότε σχεδόν επιβάλλεται τα ρούχα τους να είναι φτιαγμένα από υλικά που αναπνέουν και σέβονται το δέρμα τους.
Κι αν κάτι τέτοιο έχει σεταριστεί στο μυαλό σου με την ακρίβεια, το Cool Club θα σε διαψεύσει, αφού η ποιότητα έρχεται σε προσιτές τιμές και δίνει στους γονείς τη δυνατότητα να προσφέρουν στα μικρά τους το καλύτερο σε τιμές που δεν θα δυναμιτίσουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό.
Όλα τα προϊόντα της εταιρείας χαρακτηρίζονται από εξαιρετική ποιότητα. Κι αν οι απαιτήσεις σου αφορούν μωρό (έως 2 ετών), να ξέρεις ότι όλες οι επιλογές σου είναι από οργανικό βαμβάκι.


Σετ φόρμας Cool Club, 24,99 ευρώ


Μπλούζα μακρυμάνικη Cool Club (3 τμχ), 22,99 ευρώ


Φόρμα Cool Club, 9,99 ευρώ

-Κανόνας Νο5: Στιλ
Φυσικά και θέλεις το μικρό σου να έχει και στιλ. Άνεση, ποιότητα, αλλά και στιλ. Θέλεις να είναι καλοντυμένο. Να νιώθει όμορφα μέσα στα ρούχα του, να εκπαιδεύσεις την αισθητική του. Οι σύγχρονες μαμάδες δεν συνηθίζουν να συμβιβάζονται ούτε να κάνουν εκπτώσεις στις απαιτήσεις τους. Θέλουν μοντέρνο design, χαριτωμένο στιλ και updated αισθητική. Κάτι που θα βρεις στο Cool Club. Μια βόλτα τις βιτρίνες των καταστημάτων ή στο διαδικτυακό κατάστημα θα σε πείσει.

-Κανόνας Νο6: Άνεση & λειτουργικότητα
Οι γυναίκες –κοινό μυστικό– μπορεί και να κάνουμε μια παραχώρηση στην άνεση, προκειμένου να φορέσουμε κάτι εντυπωσιακό. Αυτό δεν ισχύει για τα παιδάκια. Τα παιδάκια θέλουν άνεση και ελευθερία κινήσεων. Για να τρέχουν, να παίζουν, να κινούνται, χωρίς κάτι να τα εμποδίζει ή να τα κάνει να δυσανασχετούν. Χρειάζονται άνετα πατρόν, ευχάριστα υφάσματα, που συνδυάζονται με υπέροχα χρώματα και χαρούμενη διάθεση.


Σετ Cool Club, 16,99 ευρώ


Σετ μπλούζα κοντομάνικη λευκή με στάμπα Paw Patrol και ροζ φόρμα Paw Patrol, 22,99 ευρώ


Φόρεμα Cool Club, 9,99 ευρώ

-Κανόνας Νο7: Παιδική χαρά
Ας μην ξεχνάμε το παιχνίδι. Βασικός πυλώνας στο μεγάλωμα ευτυχισμένων παιδιών. Οπότε μην ξεχάσεις, πού και πού, ένα δωράκι, ένα παιχνιδάκι. Τα παιδιά –ειδικά τα πιο μικρά– δεν αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα των ρούχων, η χαρά τους όμως διαγράφεται με ένα τεράστιο χαμόγελο  στο πρόσωπό τους,  όταν από την τσάντα βγαίνει κι ένα παιχνίδι. Σαν αυτά τα υπέροχα που θα βρεις στο Cool Club!


Ξύλινη νταλίκα, 19,99 ευρώ


Ξύλινο παιχνίδι – τούρτα Cool Club, 13,99 ευρώ.

Κάνε “κλικ” εδώ και κάνε μια βόλτα στο Cool Club όπου η σύγχρονη αισθητική, η υψηλή ποιότητα και οι προσιτές τιμές συναντιούνται για να ντύσουν το μικρό σου με στιλ.

Αν λάτρεψες το Cool Club όσο κι εμείς, δεν έχεις παρά να κάνεις like στη σελίδα στο Facebook εδώ και follow στο Instagram εδώ, για να βλέπεις όλα όσα καινούρια έρχονται!

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164