Πόσο σίγουρη είσαι πως χρησιμοποιείς το σωστό απορρυπαντικό;

Η φροντίδα των ρούχων και του σπιτιού παίζει πρωταρχικό ρόλο στη καθημερινότητά μας, ωστόσο σίγουρα υπήρξαν φορές που, για χάρη της αποτελεσματικής καθαριότητας, χρειάστηκε να συμβιβαστούμε με λιγότερο οικολογικές επιλογές ή ακόμα και με ερεθισμένο δέρμα από τις χημικές ουσίες των αποτελεσματικών καθαριστικών μας. 

Τη λύση στο παραπάνω πρόβλημα φέρνει η νέα σειρά προϊόντων Αρκάδι, με την υπογραφή της κορυφαίας ελληνικής βιομηχανίας σαπουνιών και υγρών καλλυντικών Παπουτσάνης. Με motto «Η φροντίδα έρχεται φυσικά!», το Αρκάδι αξιοποιεί τη δύναμη της φύσης και συνδυάζει αρμονικά φυσικότητα και αποτελεσματικότητα, χωρίς συμβιβασμούς ανάμεσα στο καλό για την υγεία μας και το περιβάλλον και την αποτελεσματική καθαριότητα, χάρη στην προηγμένη φόρμουλα Plant Active με ένζυμα νέας γενιάς φυσικής προέλευσης.

Με τη δύναμη της παράδοσης και της φύσης και την προηγμένη φόρμουλα Plant Active, τα υγρά απορρυπαντικά ρούχων Αρκάδι εξασφαλίζουν άψογο αποτέλεσμα ακόμα και στους πιο σκληρούς λεκέδες. Με φυσικά αρώματα και με συσκευασίες που είναι 100% γεμάτες με προϊόν, το Αρκάδι Plant Active Κλασικό υγρό απορρυπαντικό ρούχων με πράσινο σαπούνι, το Αρκάδι Plant Active για Ευαίσθητα & Χρωματιστά, αλλά και το Αρκάδι Plant Active 2σε1 με λευκό σαπούνι και μαλακτικό είναι αποτελεσματικά ακόμα και στις απαιτητικές περιστάσεις, όπως λεκέδες από κέτσαπ, σάλτσα ντομάτας, μουστάρδα, σοκολάτα ή κρασί.

Fun fact: Η συσκευασία των απορρυπαντικών προέρχεται από ανακυκλωμένα γεωργικά δίχτυα, κατά 30% κατ’ ελάχιστο!

Την προηγμένη φόρμουλα Plant Active θα βρούμε και στα υγρά απορρυπαντικά πιάτων Αρκάδι, που προσφέρουν αστραφτερή καθαριότητα στα πιάτα, απομακρύνοντας τα δύσκολα λίπη, ενώ ταυτόχρονα, σέβονται τα χέρια και ξεβγάζονται εύκολα. Τα βρίσκουμε σε πρακτικές επαναγεμιζόμενες αντλίες –φτιαγμένες για να τις γεμίζουμε και να τις χρησιμοποιούμε ξανά και ξανά και ξανά– οι οποίες επαναγεμίζονται από ανταλλακτικά σακουλάκια doypack με 80% λιγότερο πλαστικό.  Κυκλοφορούν σε δύο απολαυστικά αρώματα, που δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις: Αρκάδι Plant Active Περγαμόντο και Γκρέιπφρουτ και Αρκάδι Plant Active Ρόδι & Σταφύλι.

Εντυπωσιακό fun fact: Xρησιμοποιώντας το σύστημα Αρκάδι με την επαναγεμιζόμενη αντλία και τα ανταλλακτικά σακουλάκια, μία τετραμελής οικογένεια μπορεί να απορρίψει 40-50 λιγότερα μπουκάλια ετησίως, που συνεπάγεται περίπου 2 κιλά λιγότερο πλαστικό στο περιβάλλον!

Φτιαγμένα με την ίδια αυθεντική συνταγή από το 1946 και με όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου, τα φυτικά σαπούνια Αρκάδι αποτελούν τον πολυτιμότερο σύμμαχο στην  καθημερινή καθαριότητα, ενώ προσφέρουν εξαιρετική αποτελεσματικότητα σε κάθε σκληρότητα νερού. Το Αρκάδι Τρίμμα Πράσινου Σαπουνιού θα γίνει το αγαπημένο σου πολυκαθαριστικό για όλες τις καθημερινές ανάγκες του νοικοκυριού –το πράσινο σαπούνι είναι γνωστό για τις αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες άλλωστε. Τα υγρά κρεμοσάπουνα, από την άλλη, με πράσινο και λευκό σαπούνι, είναι ιδανικά για την καθημερινή υγιεινή και την περιποίηση των χεριών, με δερματολογικά ελεγμένες φόρμουλες, 100% κατάλληλα για vegans (όπως και τα σαπούνια).

Τη νέα σειρά προϊόντων Αρκάδι ολοκληρώνει η διαχρονικά αγαπημένη σειρά Αρκάδι Baby, που χαρίζει αποτελεσματική και ταυτόχρονα ασφαλή καθαριότητα στα ρούχα, στα βρεφικά σκεύη και στα παιχνίδια των παιδιών μας! Περιλαμβάνει απορρυπαντικά ρούχων, μαλακτικό ρούχων και υγρό πιάτων. Οι ειδικά μελετημένες συνθέσεις της σειράς Αρκάδι Baby είναι βασισμένες στο πράσινο σαπούνι και στο φυσικό εκχύλισμα ελιάς, αποτελώντας έτσι τον ιδανικό σύμμαχο καθαριότητας για κάθε γονιό.

Ανακάλυψε και εσύ τον συνδυασμό της φυσικής και αποτελεσματικής φροντίδας και καθαριότητας, που με το Αρκάδι έρχεται φυσικά!

Facebook: https://www.facebook.com/arkadiproducts

Instagram: https://www.instagram.com/arkadi_products/

Website: Αρκάδι. Η φροντίδα έρχεται φυσικά! (arkadiproducts.com)

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164