Σαμπουάν-Αφροντούς με τους αγαπημένους του ήρωες!

Το μικρό σου σίγουρα θα λατρέψει το μπάνιο εάν δει τους αγαπημένους του ήρωες πάνω στο σαμπουάν και στο αφρόλουτρό του!! Η μικρή σου πριγκίπισσα θα απολαμβάνει παραμυθένιες στιγμές ομορφιάς με την Σταχτοπούτα, ενώ ο μικρός σου πρίγκιπας θα απολαμβάνει μυστικές αποστολές ομορφιάς από τις δύσκολες αποστολές του Κεραυνού Μακουίν.
Οι εντυπωσιακοί ήρωες των ταινιών κινουμένων σχεδίων «Σταχτοπούτα» και «Cars 2» πρωταγωνιστούν και στον ανανεωμένο κατάλογο της Oriflame!
Από την Σταχτοπούτα έως και τον Κεραυνό Μακουίν με την απίθανη παρέα του, οι ήρωες της Disney είναι οι πιο αγαπημένοι των παιδιών αλλά και όσων νιώθουν παιδιά! Με τις γιορτές να πλησιάζουν όλο και πιο πολύ…σε 17 μέρες είναι Χριστούγεννα, η νέα συλλογή παιδικών καλλυντικών της Disney αποτελεί το πιο εντυπωσιακό Xmas δώρο από την Oriflame.
Με απίθανα φωτεινά χρώματα, ευφάνταστα λαχταριστά αρώματα και τους πιο εντυπωσιακούς χαρακτήρες των μοναδικών ταινιών της Disney αποτελούν την ιδανική επιλογή για τα αγγελούδια σας!
Οι μικρές σας πριγκίπισσες μπορούν να απολαμβάνουν κάθε μέρα παραμυθένιες στιγμές ομορφιάς με την Σταχτοπούτα χρησιμοποιώντας δύο υπέροχα προϊόντα:
– Σαμπουάν-Αφροντούς Cinderella Oriflame Disney
Σαμπουάν και αφροντούς μαζί με ντελικάτο άρωμα και απαλή σύνθεση χωρίς δάκρυα.
200 ml, τιμή: € 8.95.
– Άρωμα Cinderella Oriflame Disney Edt
Απαλό άρωμα Cinderella σε σπρέι.
100 ml, τιμή: € 10.00.
Εξασφαλίστε για τους μικρούς σας πρίγκιπες μια μοναδική μυστική αποστολή ομορφιάς εμπνευσμένη από τις δύσκολες αποστολές του Κεραυνού Μακουίν. Οι μικροί εξερευνητές μπορούν να γίνουν μέλη της ομάδας Cars 2 με τα νέα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και των μαλλιών…
– Σαμπουάν-Αφροντούς Cars 2 Oriflame Disney/Pixar
Σαμπουάν και αφροντούς με ήπια σύνθεση χωρίς δάκρυα
και απαλό άρωμα.
200 ml, τιμή: € 8.95.
– Άρωμα Cars 2 Oriflame Disney/Pixar Edt
Απαλό άρωμα Cars 2 Disney/Pixar Edt σε σπρέι.
100ml, τιμή: € 10.00.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164