Site icon TLIFE

Θεσσαλονίκη: Μουσικοκινητικά παιχνίδια, θεατρικά δρώμενα, κατασκευές και ενημέρωση. Μια εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσετε

Αν ζείτε στη Θεσσαλονίκη, σημειώστε το στην ατζέντα σας. Μια ενδιαφέρουσα, απολύτως χρήσιμη και διασκεδαστική εκδήλωση πραγματοποιείται το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 στο πάρκο Τούμπας…

Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και το Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.) Δήμου Θεσσαλονίκης» σας προσκαλούν στην εκδήλωση με τίτλο «ΠαίΖΩ-ΕμβολιάΖΩ. Μαθαίνω την αξία του εμβολιασμού μέσα από το παιχνίδι».
Ελάτε να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Εβδομάδα Εμβολιασμού με μουσικοκινητικά παιχνίδια, θεατρικά δρώμενα και κατασκευές και να ενημερωθούμε από ιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης για ένα από τα μεγαλύτερα δώρα της επιστήμης και την αξία της πρόληψης το Σάββατο, 6 Μαΐου 2023 στην Πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού (πάρκο Τούμπας), ώρα 11:00-13:00.

Ο “Βόλιος Εμβόλιος” γίνεται θεατρική παράσταση!

 
Το αγαπημένο παραμύθι που υπογράφει ο διακεκριμένος παιδίατρος Δρ. Σπύρος Μαζάνης γίνεται θεατρική παράσταση. Απολαυστική, ενημερωτική, ενημερώνει γονείς και παιδιά με τον πιο ευχάριστο τρόπο για τη σημαντικότητα των εμβολίων.

Αν λοιπόν μένετε στη Θεσσαλονίκη, ξέρετε πολύ καλά πού θα διασκεδάσετε αυτό το Σάββατο…

 

 

 

© 2024 tlife.gr