Οι πιο βουτυρένιοι κουραμπιέδες και τα πιο λαχταριστά μελομακάρονα της πόλης. ΒΕΝΕΤΗ στα σίγουρα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Χριστούγεννα χωρίς ΒΕΝΕΤΗ δεν γίνεται!
Εκτός από τα ποιοτικά υλικά που εγγυάται το όνομα ΒΕΝΕΤΗ εδώ και 77 χρόνια, ποια είναι τα μυστικά των Σεφ του ΒΕΝΕΤΗ, που αναδεικνύουν τον κουραμπιέ και το μελομακάρονό του σε εκλεπτυσμένες δημιουργίες;
Κουραμπιές ΒΕΝΕΤΗ
Στο ΒΕΝΕΤΗ, οι Σεφ συνδυάζουν εξαιρετικής ποιότητας αγελαδινό και αιγοπρόβειο βούτυρο, πάντα ελληνικής προέλευσης, αφήνοντας στον ουρανίσκο απολαυστική, βουτυράτη γεύση αλλά και μοναδική επίγευση καβουρδισμένου αμύγδαλου!
Θα δυσκολευτείς να επιλέξεις ανάμεσα στους ολόφρεσκους παραδοσιακούς κουραμπιέδες (σε κανονική ή mini εκδοχή για λιγότερες ενοχές), τους κουραμπιέδες mousse chocolat με γέμιση σοκολάτας και τους κουραμπιέδες με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος.
Μελομακάρονο ΒΕΝΕΤΗ
Είναι γνωστό από τις μαμάδες μας, πως το φρέσκο, τραγανό, μελωμένο μελομακάρονο θέλει απόλυτη φρεσκάδα πρώτων υλών: Το πορτοκάλι, το γαρίφαλο, η κανέλα αλλά και το μέλι και το λάδι πρέπει να είναι άριστης ποιότητας για να διατηρούν όλη την ένταση της γεύσης και το μπουκέτο των αρωμάτων τους. Υλικά που οι Σεφ του ΒΕΝΕΤΗ αναμειγνύουν με ειδικά επιλεγμένο μαλακό ελληνικό αλεύρι, δίνοντας μια ιδιαίτερη αφράτη υφή, για την οποία φημίζονται τα μελομακάρονα ΒΕΝΕΤΗ.
Οι λάτρεις των μελομακάρονων έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στα παραδοσιακά μελομακάρονα με μέλι και καρύδι (κανονικά ή mini-νηστίσιμα), στα μελομακάρονα με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος και τριμμένο καρύδι και στα μελομακάρονα επικάλυψη σοκολάτας και τριμμένο φιστίκι Αιγίνης ( νηστίσιμα).
Κουραμπιές ΒΕΝΕΤΗ versus μελομακάρονο ΒΕΝΕΤΗ σημειώσατε x.
Γι’ αυτό υπάρχουν πάντα και οι δίπλες ΒΕΝΕΤΗ, στριφτές και παραδοσιακές όπως και οι χριστουγεννιάτικοι κορμοί με κάστανο και τρισδιάστατα choco keik!
Από το φούρνο ΒΕΝΕΤΗ ευχές για γλυκά, μελένια, ζαχαρένια, σοκολατένια Χριστούγεννα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ