Ο διαγωνισμός παιδικής αφίσας του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης που γίνεται για τρίτη χρονιά, σου δίνει τη δυνατότητα να ζωγραφίσεις εσύ την αφίσα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων 2015-2016!
Πρωταγωνιστής της αφίσας φέτος, θα είναι το μαρμάρινο κεφάλι ενός κυκλαδικού ειδωλίου (2800-2300 π.Χ.). Στο πρόσωπο ξεχωρίζει η μύτη, θα μπορούσαμε όμως να το φανταστούμε με ζωγραφισμένες λεπτομέρειες, όπως μάτια, στόμα, φρύδια και μαλλιά!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Είσαι 6 έως 12 ετών; Πάρε μέρος!
Διάλεξε τα χρώματα και τα υλικά που σου αρέσουν και ζωγράφισέ το! Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Μπορείς να του φορέσεις καπέλο, γυαλιά, μάσκα, να το μεταμορφώσεις σε αγαπημένο σου υπερήρωα ή να το στολίσεις με διάφορα χρώματα και σχήματα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Φέτος θα αναδειχθούν 30 νικητές για τα 30 χρόνια του Μουσείου. Τα 30 έργα θα πρωταγωνιστούν στην αφίσα των προγραμμάτων που ξεκινούν το Σεπτέμβριο. Τα παιδιά με τα 30 καλύτερα έργα θα κερδίσουν δωρεάν συμμετοχή σε εργαστήριο που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο.
Μην ξεχάσεις να γράψεις το όνομά σου δίπλα στο έργο σου!
Πώς να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό!
1. Κάνε κλικ εδώ και εκτύπωσε το σχέδιο σε Α4.
2.. Χρωμάτισε το κεφάλι όπως σου αρέσει
3. Στείλε το έργο σου & τη φόρμα συμμετοχής ταχυδρομικά
Τα έργα πρέπει να σταλούν ή να παραδοθούν έως την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015 στη διεύθυνση:
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Νεοφύτου Δούκα 4, 10674 Αθήνα
Υ/Ο: Τμήμα Επικοινωνίας & Ανάπτυξης
ΟΔΗΓΙΕΣ
-Τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν ό,τι υλικά θέλουν: ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, τέμπερες, χαρτιά για κολλάζ, κλπ
-Απαραίτητη η συμπλήρωση και αποστολή της φόρμας συμμετοχής
-Οι 30 νικητές θα αναδειχθούν από επιτροπή του Μουσείου και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Μουσείου στις 15 Ιουλίου 2015.
-Σε περίπτωση συμμετοχής στο διαγωνισμό ως σχολική ομάδα, απαιτείται όνομα και κινητό τηλέφωνο του υπεύθυνου εκπαιδευτικού.
-Στόχος του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης είναι να δημιουργήσει ένα μεγάλο αρχείο από τις ζωγραφιές των παιδιών με τις οποίες θα διακοσμήσει τα εργαστήρια των Παιδικών Προγραμμάτων. Για το λόγο αυτό δεν θα υπάρχει δυνατότητα επιστροφής των έργων. Επιπλέον, τα έργα μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε άλλες εφαρμογές.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ