Η γέμιση της γαλοπούλας των Χριστουγέννων είναι επιστήμη… όμως εμείς ψάξαμε να βρούμε τα συστατικά που καλό θα ήταν να έχει η γαλοπούλα για υγεία, ευεξία και σωστή διατροφή.
Αμύγδαλα για αντιοξειδωτικά: Καλό θα ήταν να βάλεις στη γέμιση της γαλοπούλας αμύγδαλα που θα σου προσφέρουν βιταμίνη Ε. Η βιταμίνη που ως γνωστόν λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό και προλαμβάνει τα καρδιαγγειακά.
Αυγό για… πολυβιταμινούχα γέμιση: Επίσης το αυγό, εκτός του ότι δένει τη γέμιση και της δίνει γεύση, βελτιώνει την περιεκτικότητα της γαλοπούλας σε ασβέστιο, φώσφορο, σίδηρο, νάτριο, κάλιο, βιταμίνη Α, νιασίνη, βιοτίνη, δηλαδή σε υψηλής ποιότητας πρωτεϊνες, βιταμίνες και μέταλλα.
Συνδυασμός που αγαπά τους μύες σου: Τα αμύγδαλα σε συνδυασμό με τα αυγά και το ρύζι αυξάνουν το πρωτεϊνικό περιεχόμενο της γαλοπούλας. Και η πρωτεΐνη αγαπά τον μεταβολισμό σου… μην το ξεχνάς!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ