Menu για παϊδάκια την Τσικνοπέμπτη
Παϊδάκια!Οβασιλιάς της σημερινής ημέρας σε μια λίγο παραλλαγμένη συνταγή για να διώξεις την βαριά μυρωδιά. Στη θέση της θα έχεις μια φρεσκάδα από μέντα και λεμόνι. Συνόδευσέ το με μια υπέροχη σαλάτα με ψητό χαλούμι και ψητό μαρούλι με υπέροχη σος.
Μοσχαρίσια μπριζόλα με teryaki σος
Το ψήσιμο στα κάρβουνα είναι τέχνη... ιδιαίτερα οι μοσχαρίσιες μπριζόλες θέλουν υπομονή, όχι δυνατή φωτιά και όχι υπερβολικό ψήσιμο για να είναι ζουμερή. Δες αυτή τη μαρινάδα που θα δώσει ξεχωριστή γεύση στο πιάτο σου. [Δες τη συνταγή εδώ]
Σαλάτα με ψητά λαχανικά
Όλα τα λαχανικά γίνονται πεντανόστιμα στα κάρβουνα. Με μια υπέροχη vinaigrette θα γίνουν εξαιρετική σαλάτα. [Δες τη συνταγή εδώ]
Ψητό αβοκάντο με τριμμένο τυρί
Είναι ψητό αβοκάντο για να συνοδεύσεις τα κρεατικά σου. Με μπόλικο τυράκι και καυτερή σος θα γίνει το ιδανικό ορεκτικό σου. [Δες τη συνταγή εδώ]
Menu για κοτόπουλο την Τσικνοπέμπτη
Αν πάλι είσαι περισσότερο των πουλερικών, το κοτόπουλο στη σχάρα θα γίνει πεντανόστιμο. Εμείς σου δίνουμε ιδέες για αρωματικό μαρινάρισμα σε κύμινο και κανέλα... Εντυπωσίασε με μια σουπίτσα από ψητά λαχανικά για πρώτο πιάτο και φυσικά λαχανάκια βρυξελλών για σαλάτα.
Κοτόπουλο στα κάρβουνα με κύμινο και κανέλα
Για σένα που είσαι των... πουλερικών! Τσικνοπέμπτη και τσίκνισέ το με κοτόπουλο μαριναρισμένο σε κύμινο και κανέλα!Απλά απολαυστικό... [Δες τη συνταγή εδώ]
Bisque από ψητά λαχανικά
Πρώτο πιάτο σούπα από τα κάρβουνα; Κι όμως... Βάλε τα λαχανικά σου στο γκριλ να πάρουν υπέροχη γεύση και ετοίμασε με όλα μια γευστική bisque για τα πιο δροσερά βράδια του Φθινοπώρου που έρχονται. Άλλωστε η βελουτέ σουπίτσα τρώγεται και κρύα. Μαζί με φρυγανισμένο ψωμί θα γίνει το πιο γευστικό βραδινό σου με ελάχιστες θερμίδες. Έχει μόλις 130 θερμίδες η μερίδα! Η συνταγή σου είναι μια πολύ καλή βάση για ψητό κρέας ή κοτόυπολο... αντί για ρύζι ή πατάτες δοκίμασε να σερβίρεις αυτό! [Δες τη συνταγή εδώ]
Σαλάτα από ψητά λαχανάκια Βρυξελλών
Δοκίμασε αυτή τη συνταγή και σύντομα θα περνάς συνεχώς από το μανάβικο αναζητώντας τα μικροσκοπικά ξαδερφάκια του λάχανου από το Βέλγιο... Ψητά λαχανάκια Βρυξελλών με μια γλυκόξινη σος και υπέροχη γέυση. [Δες τη συνταγή εδώ]
Παϊδάκια με μαρινάδα μέντας
πειδή υπάρχουν πολλοί που δεν τρελαίνονται στην ιδέα της μυρωδιάς του αρνίσιου κρέατος, μπορείς να δοκιμάσεις αυτή την φρέσκια μαρινάδα μέντας... [Δες τη συνταγή εδώ]
Σαλάτα με ψητό χαλούμι
Το παχύ και γεμάτι γεύση τυρί, συμπληρώνει την γεύση των λαχανικών και σου δίνει μια υπέροχη συνταγή. Μια σαλάτα διαφορετική από τις άλλες. Απλά ψήσε τα λαχανικά σου και το νόστιμο χαλούμι και σέρβιρε!! [Δες τη συνταγή εδώ]
Ψητό μαρούλι με dressing Ceasar-cado
Η διάσημη Chef Rachel Ray μας συστήνει μια ακόμη εντυπωσιακή συνταγή. Κράτησε τις καρδιές των μαρουλιών και ετοίμασε ένα υπέροχο και υγιεινό συνπδευτικό για τα ψητά σου. Το λαχταριστό dressing Ceasar-cado θα δώσει ακόμη πιο ξεχωριστή γεύση στο πιάτο σου. Δοκίμασέ το μαζί με το κοτόπουλο Margarita ή το Mojito Chicken! [Δες τη συνταγή εδώ]
Menu για χοιρινό κρέας την Τσικνοπέμπτη
Η χοιρινή μπριζόλα είναι κλασική αξία... εμείς το μόνο που κάναμε είναι να την αναδείξουμε με αρωματική μαρινάδα!Συνόδευσέ την με μια ξεχωριστή σαλάτα από ψητό παντζάρι και πιτούλες για σουβλάκια σαν mini pizzas!
Χοιρινό στα κάρβουνα με λεμονάτη μαρινάδα
Μια λεμονάτη μαρινάδα θα κάνει την μπριζόλα τρυφερή, ενώ θα της προσφέρει υπέροχο άρωμα! [Δες τη συνταγή εδώ]
Σαλάτα με ψητό παντζάρι και φέτα
Μα γίνεται το παντζάρι ψητό; Κι όμως γίνεται και η γεύση του μαζί με το φρέσκο κρεμμυδάκι και την dressing είναι απολαυστική. Άλλη μια σαλάτα που χορταίνει, αφήνοντας στον τέλος μια ανάλαφρη αίσθηση φρεσκάδας. [Δες τη συνταγή εδώ]
Πίτσα μοτσαρέλα μανιτάρια στη σχάρα
Κι όμως, εκεί που θα ανάψεις κάρβουνα για την Τσικνοπέμπτη μπορείς να φτιάξεις ακόμη και πίτσα. Προμηθεύσου με τις έτοιμες πιτούλες για σουβλάκια και φτιάξε ατομικές πίτσες με λιωμένη μοτσαρέλα και τρυφερά μανιτάρια κρίμινι. [Δες τη συνταγή εδώ]
Menu για μοσχαρίσιο κρέας την Τσικνοπέμπτη
Το μοσχαρίσιο κρέας απαιτεί μαεστρία στην σχάρα. Πρέπει να ψηθεί όσο πρέπει γιατί στεγνώνει εύκολα και χάνει τη γεύση του. Βγάλε πρώτα στο τραπέζι τα αβοκάντο σου που είναι πεντανόστιμα και εύκολα στην παρασκευή. Συνόδευσε την Τσικνοπέμπτη σου με σαλάτα από ψητά λαχανικά!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ