Η Βίκυ Αρβανίτη μαγειρεύει ριζότο με μανιτάρια και παρμεζάνα

Ένα από τα πράγματα που μου λείπουν όταν είμαι στο εξωτερικό, είναι το σπιτικό φαγητό. Φυσικά περισσότερο της… μαμάς, αλλά και εμένα μου αρέσει να ασχολούμαι με την κουζίνα. Λόγω έλλειψης χρόνου όμως, προτιμώ συνταγές που δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολες, καθώς ακόμα και τον χειμώνα ο χρόνος μου είναι περιορισμένος λόγω των καθημερινών προπονήσεων.

Τώρα όμως που είμαι πια στο σπίτι μου, είπα μετά από πολύ καιρό να μαγειρέψω κάτι λίγο διαφορετικό από τις συνηθισμένες συνταγές με… μακαρόνια, μακαρόνια, μακαρόνια. Μη φανταστείτε κάτι δύσκολο, απλά λίγο πιο γκουρμέ!

Πρόκειται για μια συνταγή που μου έδωσε μια φίλη και σήμερα επιχείρησα να την υλοποιήσω, ριζότο με μανιτάρια και παρμεζάνα. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου πιάτα όταν βρεθώ σε κάποιο εστιατόριο.

Θα μοιραστώ μαζί σας τη συνταγή και ελπίζω να σας αρέσει. Έγινε πολύ νόστιμο πάντως!

KANE KΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ

Ιδού το πιάτο και καλή μας όρεξη!

/

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164