Το νέο κατάστημα Lidl στον Νέο Κόσμο είναι έτοιμο να σε υποδεχτεί

Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, τα καθιερωμένα ψώνια στο super market ήταν για μένα μια αναγκαία συνήθεια για να γεμίσω το ψυγείο και τα ντουλάπια της κουζίνας μου με τα απαραίτητα. Περιφερόμουν στους διαδρόμους χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τοποθετώντας στο καλάθι μόνο όσα υπήρχαν στη λίστα μου.

Όλα αυτά συνέβαιναν μέχρι τη στιγμή που ανακάλυψα πως ένα Lidl άνοιξε στην διπλανή γωνία του σπιτιού μου. Με τις απίστευτες σοκολάτες –έχω κι εγώ τις αδυναμίες μου– το τεράστιο parking, βασικό πλεονέκτημα αν ζεις στο κέντρο, αλλά και όλα τα ελληνικά και ξένα food brands που δύσκολα εντοπίζεις. 

Και έρχεται τώρα ένα διώροφο κατάστημα Lidl στον Νέο Κόσμο, που θα καλύψει τις ανάγκες όλων των γύρω περιοχών. Σε αυτό το σημείο, θέλω να σου υπενθυμίσω ότι η Lidl Ελλάς απαριθμεί 65 σημεία πώλησης στην Αττική και 230 σε ολόκληρη την Ελλάδα, καλύπτοντας τις ανάγκες στο μεγαλύτερο μέρος του αστικού κοινού. 

Το νέο κατάστημα στον Νέο Κόσμο είναι απλώς εντυπωσιακό και ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις του αστικού σχεδιασμού, που σημαίνει πως χαρακτηρίζεται από ευέλικτο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και μια αειφόρο τεχνολογική προσέγγιση. 

 

Σε έναν υπερσύγχρονο χώρο δύο επιπέδων 1.421 τ.μ. με απίθανο φως, μπορείς να περιπλανηθείς με τεράστια άνεση χωρίς να περιμένεις σε ουρές, μιας και διαθέτει 6 ταμεία. Το σίγουρο είναι πως θα βρεις εύκολα να παρκάρεις σε μία από τις 62 θέσεις στάθμευσης. Aν έχεις ηλεκτρικό όχημα, ενώ κάνεις τα ψώνια σου, μπορείς να το φορτίσεις. Και όλα αυτά χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Από τον χώρο στάθμευσης μέχρι το εσωτερικό του καταστήματος, αλλά και μεταξύ των δύο ορόφων, η πρόσβαση γίνεται με κυλιόμενους διαδρόμους ή ασανσέρ. Βασικό, ειδικά αν κάνεις τα ψώνια σου μετά το γραφείο. 

 

Κι αν χάνεσαι στους διαδρόμους ή δυσκολεύεσαι να βρεις τα προϊόντα στα Lidl, υπάρχει μια θεαματική οριοθέτηση στους τομείς που θα σε αφήσει άφωνη. Ναι, πρόκειται για μια νέα εμπειρία, όσο απαιτητική κι αν είσαι. Κι επειδή δεν υπάρχει πιο “ιδιαίτερη” καταναλώτρια από εμένα, έχω να σου πω ότι πρόκειται για τα πιο ευχάριστα ψώνια που έχω κάνει τον τελευταίο καιρό. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο χώρο και την ευκολία που προκαλεί η ταξινόμηση, αλλά και στα ελληνικά προϊόντα που βρήκα στα ράφια του.

Η τεράστια γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας επιβεβαιώνει ότι η Lidl Ελλάς έχει καταφέρει να αναδείξει την εντοπιότητα με τον πιο εντυπωσιακό και σχεδόν συγκινητικό τρόπο. Επιλέγει, άλλωστε, προσεκτικά ανάμεσα σε γνωστά εμπορικά σήματα και βραβευμένα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, με τελικό στόχο να καλύψει τις δικές μας ανάγκες.

Κι επειδή οι χαμηλές τιμές μαζί με την ποιότητα είναι τα δύο βασικά μας ζητούμενα, η Lidl Ελλάς δεσμεύεται και καταφέρνει να ανταποκρίνεται και στα δύο, που σημαίνει πως επιλέγεις όλα όσα χρειάζεσαι και βγαίνεις από το κατάστημα ανακουφισμένη και όχι προβληματισμένη. Πρόκειται για μία ακόμη κατάκτηση και οφείλω να το παραδεχτώ και να στο τονίσω. 

H Lidl Ελλάς επίσης έχει φροντίσει, με το κατάλληλο επενδυτικό της πλάνο, να αντιλαμβάνεται και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας και αυτός είναι ο λόγος που δημιουργεί νέα, σύγχρονα σημεία πώλησης. Και μην ξεχνάς ότι με αυτό τον τρόπο δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας. Στηρίζει δηλαδή την εθνική οικονομία και την ελληνική κοινωνία ταυτόχρονα, ανοίγοντας τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

 

 

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164