ΕΡΩΤΗΣΗ
Γιατί όσοι υποφέρουν από υποθυρεοειδή δεν πρέπει να καταναλώνουν λάχανο και σόγια;
Έβια
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγαπητή Έβια! Τα παραπάνω τρόφιμα δεν συστήνονται για άτομα που πάσχουν από υποθυρεοειδισμό γιατί παρεμποδίζουν τον θυρεοειδή να χρησιμοποιήσει το ιώδιο. Επιπλέον τρόφιμα που δρουν προς την ίδια κατεύθυνση είναι το κουνουπίδι, τα φιστίκια, τα αμύγδαλα, τα καρύδια, το γλυκό καλαμπόκι, κ.α
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αθηνά Ρούντου
Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, BSc
Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, BSc
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ