7. Αυγά
Το ασπράδι των αυγών πρέπει να αποτελεί σημαντικό μέρος σε κάθε διατροφή που σκοπό έχει την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Είναι εξαιρετική πηγή διαιτητικών πρωτεϊνών, αλλά με πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες και λίπος.
Ο κρόκος του αυγού, από την άλλη πλευρά, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, λίπος και χοληστερόλη. Παρόλα αυτά, μπορείς να καταναλώνεις κάποιους κρόκους αυγών στην ομελέτα σου, καθώς αποτελούν συμπυκνωμένη πηγή πολλών σημαντικών βιταμινών και μετάλλων, όπως σίδηρο, ψευδάργυρο και βιταμίνες Α, D, Ε και Β12.