7. Αγκινάρες
Οι αγκινάρες κατατάσσονται στο νούμερο επτά της κορυφής στη λίστα με τις 20 τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά του USDA. Αποτελούν καλή πηγή μαγνησίου, καλίου, φυτικών ινών, βιταμινών B6, C και Κ, και βοηθούν τα «καλά» βακτήρια του εντέρου να καταπολεμήσουν τις διάφορες παθήσεις. Αν αυτά δεν σου φαίνονται αρκετά ώστε να τις δοκιμάσεις, να προσθέσω ακόμη ότι οι αγκινάρες είναι χαμηλές σε θερμίδες αλλά πλούσιες σε φυτικές ίνες, οι οποίες συντελούν στο να νιώθεις πλήρης γρηγορότερα. Δοκίμασέ τες σαν Dip μαζί με το επίσης πολύ υγιεινό σπανάκι.