Κάψε το λίπος σε μόλις 30 λεπτά
Αυτήν την εβδομάδα η Yoga Instructor Ιωάννα Κολιακουδάκη μας παρουσιάζει το πρόγραμμα που θα μας βοηθήσει να κάψουμε το λίπος από κάθε σημείο του σώματος σε μόλις 30 λεπτά. Και ξέρεις ποιο είναι το θετικό; Ότι όταν καίγεται το λίπος, φαινόμαστε ακόμα πιο αδύνατες και φυσικά μειώνεται η κυτταρίτιδα.
Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις:
Ακολούθησε την Ιωάννα βήμα, βήμα στις ασκήσεις και βεβαιώσου πως έχεις καταλάβει πως εκτελείται καθεμία.
Κάνε τις ασκήσεις 5 φορές την εβδομάδα.
Εσωτερικά σε κάθε άσκηση θα βρεις πόσες επαναλήψεις θα κάνεις.
Credits
Φωτογράφιση: Αλέξανδρος Μακρής
Ευχαριστούμε τη Yoga Instructor Ιωάννα Κολιακουδάκη για την παρουσίαση των ασκήσεων
ΑΣΚΗΣΗ 5 – ΘΕΣΗ 1
Κάτσε σε θέση προβολής με τα πόδια λυγισμένα.
ΑΣΚΗΣΗ 5 – ΘΕΣΗ 2
Τέντωσε τα πόδια σου. Έλα στην αρχική σου θέση και κάνε 3 σετ των 15 επαναλήψεων έχοντας μια δεξί πόδι μπροστά και μια το αριστερό. Τώρα που τελείωσε το πρόγραμμα και αν έμεινε περισσευούμενος χρόνος, ξεκίνα πάλι από την αρχή.
ΑΣΚΗΣΗ 1 – ΘΕΣΗ 1
Κάτσε σε θέση σανίδα.
ΑΣΚΗΣΗ 1 – ΘΕΣΗ 2
Φέρε το δεξί γόνατο ανάμεσα στα χέρια σου. Έλα στην αρχική σου θέση και κάνε 3 σετ των 15 επαναλήψεων σε κάθε πόδι και σε γρήγορο ρυθμό.
ΑΣΚΗΣΗ 2 – ΘΕΣΗ 1
Κάτσε σε θέση σανίδα. Μείνε 20 δευτερόλεπτα.
ΑΣΚΗΣΗ 2 – ΘΕΣΗ 2
Σήκωσε ψηλά τους γλουτούς. Μείνε 10 δευτερόλεπτα.
ΑΣΚΗΣΗ 3 – ΘΕΣΗ 1
Κάτσε σε θέση σανίδα με λυγισμένα τα γόνατα. Μείνε 20 δευτερόλεπτα.
ΑΣΚΗΣΗ 3 – ΘΕΣΗ 2
Τέντωσε τα γόνατα και κάτσε σε κλασική θέση σανίδα. Μείνε 20 δευτερόλεπτα.
ΑΣΚΗΣΗ 4 – ΘΕΣΗ 1
Με ένα μεγάλο πήδημα φέρε τα πέλματα ανάμεσα στις παλάμες.
ΑΣΚΗΣΗ 4 – ΘΕΣΗ 2
Τέντωσε μπροστά τα χέρια και λύγισε τα γόνατα χωρίς να ξεπερνούν τις μύτες των πελμάτων. Μείνε 20 δευτερόλεπτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ