2. Πλευρώτους
Τα πιο διάσημα μανιτάρια που έχουν γίνει παραδοσιακός πια μεζές για το κρασάκι, αφού η γεύση τους θυμίζει πολύ κρέας. Υπάρχουν καλλιεργημένα, άγρια, αλλά και βιολογικά.
Πώς να τα ετοιμάσεις; Ηπιο κλασική τους εκδοχή είναι ψητά στη σχάρα, όμως μπορούν να γίνουν ακόμη πανέ, σούπα ή και συνοδευτικό για κοτόπουλο, χοιρινό ή ψάρια.
Έχουμε όλους του γευστικούς συνδυασμούς για ελαφριές συνταγές με μανιτάρια πλευρώτους, στις πιο ελαφριές τους εκδοχές. [Κάνε κλικ εδώ]