Πέστροφα στο φούρνο με σπαράγγια
Σπαράγγια, κρέμα γάλακτος, τρυφερό πράσο επάνω σε νόστιμο παχύ φιλέτο πέστροφας!Αυτή η συνταγή είναι ο άσος στο μανίκι σου για να κάνεις θραύση στο επόμενο δείπνο με φίλους στο σπίτι! [Δες τη συνταγή εδώ]
ΗΚλινική διαιτολόγος διατροφολόγος Γιούλη Φραγκιαδουλάκη εξηγεί πως ένας και μόνο τρυφερός μίσχος σπαράγγι περιέχει αμέτρητες θρεπτικές ουσίες και βιταμίνες όπως:Βιταμίνες του συμπλέγματος Β, Φυλλικό οξύ, Θειαμίνη (Β1), Ριβοφλαβίνη (Β2), Νιασίνη (Β3), Βιταμίνη C, Βιταμίνη Ε, Καροτένιο, Φώσφορο, Ασβέστιο, Μαγνήσιο. Κάλιο, Ασπαραγίνη!