Lauren Conrad! Ένα κορίτσι, ένα όνομα, μια ιστορία. Ντάξει, είμαι λίγο υπερβολική. Πάντως η Lauren σίγουρα θα μπορούσε να είναι μια από τις κολλητές μας, καθώς ασχολείται με τη μόδα, είναι κορίτσι του beauty, της αρέσουν τα cupcakes, το τσάι και οι γλυκές συνταγές. Όλα αυτά δηλαδή που αρέσουν και σε εμάς.
Ευτυχώς που η Lauren προσέχει τη σιλουέτα της και συνεχώς βρίσκει light γλυκά για να ικανοποιεί τις επιθυμίες της. Πρόσφατα έβγαλε στη δημοσιότητα μια γλυκιά πίτα με μήλο, πολύ εύκολη, light και σίγουρα μια επιλογή που δεν δημιουργεί τύψεις και ενοχές. Για αυτό το λόγο λοιπόν αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου τα υλικά και την εκτέλεση, ώστε να αξιοποιήσεις με το σωστό τρόπο αυτό το φρούτο εποχής. Πάμε να δούμε…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΥΛΙΚΑ
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 225γρ. τυρί μπρι, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 μήλο, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
- 2κ. γλυκού μέλι
- 2κ. σούπας ψιλοκομμένα και καβουρδισμένα αμύγδαλα
- 2κ. σούπας σπόρους ροδιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C.
- Στρώσε σε ένα ταψί μια λαδόκολλα.
- Τοποθέτησε το φύλλο σφολιάτας στο ταψί και δίπλωσε λίγο το περίγραμμα.
- Τρύπησε τη σφολιάτα με ένα πιρούνι.
- Άπλωσε το τυρί και το μήλο πάνω στη ζύμη.
- Ψήσε για 30-35 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η ζύμη.
- Αφαίρεσε το ταψί από το φούρνο και περίχυσε με το μέλι, πασπάλισε με τα αμύγδαλα και το ρόδι.
- Κόψε την πίτα σε 16 κομμάτια.
Θερμίδες: 125/ μερίδα
Ώρα: 40 λεπτά
Εύκολη συνταγή
16 μερίδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ