Ισορροπημένη Διατροφή: Με αυτό το gadget στο πλευρό σου θα έχεις κάνει τη μισή διαδρομή

Η ιδέα ενός “υγιεινού σνακ” ήταν πάντοτε κάτι που έλειπε από τις διατροφικές μου συνήθειες, καθώς με προβλημάτιζε το τι, το πώς και το πότε. Άλλωστε, λίγο πολύ όλοι μας προσπαθούμε να κλέψουμε λίγο χρόνο από τη γεμάτη μέρα μας για να φροντίσουμε κάπως τον εαυτό μας, συχνά χωρίς επιτυχία. Μιας και πια η υγιεινή διατροφή είναι must, για να έχω την ενέργεια αλλά και την εμφάνιση που θέλω, ανακάλυψα ένα gadget  που δεν μου αφήνει πλέον χώρο για δικαιολογίες, αφού μπορώ να φτιάξω πολύ γρήγορα όποιο σνακ –ακόμα και γεύμα– θέλω!

Το πιο εύκολο και γρήγορο σνακ

Αν ταυτίζεσαι με τα παραπάνω, σου έχω βρει τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο, ακόμα και για συστατικά που δεν έχουν προλάβει να ξεπαγώσουν. Ο μέσος χρόνος που χρειάζεται για να ετοιμάσεις ένα smoothie είναι 60” και με το nutribullet δεν θα σου πάρει ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω. Το μυστικό βρίσκεται στη σωστή πολτοποίηση, που μετατρέπει κάθε συστατικό σε superfood.

  • Με αιχμηρές λεπίδες και το έως και 900 watt μοτέρ του, είναι η συσκευή που πάντα χρειαζόσουν και θα σου λύσει τα χέρια. Φρούτα, λαχανικά, ακόμα και ξηροί καρποί μετατρέπονται σε ένα θρεπτικό και υγιεινό σνακ, που απολαμβάνεις μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.
  • Ο λιτός σχεδιασμός του το κάνει απίστευτα εύχρηστο, καθώς το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πατήσεις ένα κουμπί. Έτσι, δεν κάνεις εκπτώσεις στις διατροφικές σου συνήθειες, ενώ παράλληλα δεν χάνεις χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμα σου.

Το gadget που σου λύνει τα χέρια

Όσο για το καθάρισμα, είναι εξίσου απλό. Χάρη στο Tritan BPA free ανθεκτικό υλικό του, απλά το ξεβιδώνεις, το ξεπλένεις και το βάζεις κατευθείαν στο πλυντήριο. Το nutribullet περιλαμβάνει:

  • Βάση μοτέρ 600W έως 900W
  • Λεπίδα εκχύλισης
  • Κύπελλο 900ml, 700ml και 500ml
  • Χείλος με χειρολαβή και χείλος κυπέλλου
  • Οδηγίες χρήσεως και ψηφιακό βιβλίο συνταγών σε PDF

Επειδή είναι σύνηθες να ξεχνάμε τις υγιεινές μας συνήθειες μέσα στην απαιτητική καθημερινότητά μας, με το κατάλληλο εργαλείο μπορείς πλέον να συνδυάσεις και τα δύο και να απολαύσεις ένα πλούσιο σνακ. Δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις και εσύ!

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164