Οι διαιτολόγοι λένε ότι είναι καλύτερο να προτιμάς μπύρα ή κρασί, αν προσέχεις τη διατροφή σου. ΟΜΩΣ… Η ταυτόχρονη κατανάλωση λιπαρών τροφών και μπύρας δεν είναι ό,τι καλύτερο.
Το διοξείδιο του άνθρακα που περιέχει η μπύρα δημιουργεί ένα παροδικό αίσθημα φουσκώματος. Ο συνδυασμός της όμως με την κατανάλωση λιπαρών τροφίμων είναι ικανός να σου προκαλέσει πρήξιμο και δυσφορία παρατεταμένης διάρκειας, αφού το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται χρόνο για να διασπάσει τις πολύ λιπαρές τροφές.
Άρα; Όταν πρόκειται να απολαύσεις τα λιπαρά σου… καλύτερα κρασάκι!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ