Το μάτσα! Αν είσαι good living nerd θα ξέρεις εδώ και καιρό την ύπαρξή του. Τι είναι όμως το μάτσα και τι διαφορά έχει στη σύσταση και στα οφέλη του από τα άλλα τσάγια; Το μάτσα είναι βιολογικό τσάι γιαπωνέζικης καταγωγής. Στο εμπόριο πωλείται σε μορφή πράσινης σκόνης και η γεύση και η μυρωδιά του σου θυμίζουν τη φρεσκάδα που έχει το γρασίδι και δεν έχει την πικρίλα που έχουν άλλα τσάγια. Περιέχει 137 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά από ένα απλό πράσινο τσάι. Κάνει καλό στην εξισορρόπηση του μεταβολισμού, τη μνήμη, το δέρμα και τα μαλλιά, ενώ παράλληλα τονώνει τον οργανισμό, προλαμβάνει τον καρκίνο και έχει λιποδιαλυτικές ιδιότητες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πώς να το φτιάξεις:
Σε ένα απλό μπολ βάζεις μια γεμάτη κουταλιά του γλυκού μάτσα και 1/3 του μπολ βραστό νερό και το ανακατεύεις με το μιξεράκι που φτιάχνουμε φραπέ. Μόλις διαλυθεί το μείγμα, ανακατεύεις λίγο με ένα κουτάλι και το πίνεις.
Θυμήσου πως για να δεις αποτέλεσμα, πρέπει να το πίνεις για πολύ καιρό!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ