Resolutions! Οι συντάκτες του TLIFE βάζουν τους fitness στόχους τους για τη νέα σεζόν. Εσύ;

Κάθε φορά που μια νέα δίαιτα “καταφθάνει” στο TLIFE, οι πρώτοι που την τεστάρουν, ρωτούν και ζητούν να μάθουν περισσότερα για αυτή είναι οι ίδιοι οι συντάκτες του. Πριν από ένα μεγάλο γεγονός, τις διακοπές του καλοκαιριού ή μετά από μια “καταστροφική” επικοινωνία με τον καθρέφτη όλοι απευθύνονται στον Guru του Fitness (ναι εμένα εννοώ, αλλά από την άλλη δεν έχουν και άλλον να απευθυνθούν στο γραφείο) για κάποια συμβουλή ή κάτι νέο που μπορεί να έμαθε μετά από τόσες ώρες συναναστροφής με διαιτολόγους! Όλοι εμείς εδώ στο TLIFE έχουμε τους ίδιους στόχους, τις ίδιες αγωνίες και όνειρα με τις αναγνώστριές μας.

Έτσι, λίγο πριν μας “φωτίσει” ο Θεός για όσα θέλουμε, μπορούμε και πρέπει να κάνουμε το 2014, όλοι εμείς οι συντάκτες του portal σου δίνουμε τα δικά μας fitness resolutions…


“Ουφ! Παραέφαγα αυτές τις γιορτές… Από Τρίτη διατροφή λοιπόν και επαναφορά στις… πίστες!!! Ναι, θα συνεχίσω Zumba, γιατί πρώτον γελάω απίστευτα με τις χορευτικές μου “ανικανότητες” και δεύτερον καίει λίπος οπότε χρειάζεται να “στεγνώσω” λίγο. Φυσικά, θα συνεχίσω και την αγαπημένη μου pilates. Μπορεί να με “βασανίζουν” η Mandy και η Σοφία, οι γλουτοί όμως στέκονται στο ύψος τους και οι κοιλιακοί διαγράφονται. Αμέ! Δεν πάει χαμένος ο κόπος μου…

Το 2014 λοιπόν θα συνεχίσω όσα έκανα και το 2013 προσπαθώντας όμως να μειώσω λίγο ακόμα το φαγητό, το βραδινό. Υπόσχομαι, να ελαττώσω δηλαδή το junk food που αγαπώ! Θα προσπαθήσω… Κι ελπίζω να μην ξανακατρακυλήσω!”

Ξένια Ιωάννου
Editor in Chief

“Λοιπόν, πρώτος στοχος του ’14 να χάσω αυτά τα τρία κιλά, τα οποία και …”χάνω” τα τελευταία 3 χρόνια! Για να σοβαρευτούμε όμως, έκλεισα ήδη στο γυμναστήριο να κάνω αυτά που έκανα και το 2013 δηλαδή 2 φορές τη βδομάδα power plate και bodytech! Eίναι και τα δυο γρήγορα, δηλαδή μισή ώρα στο γυμναστήριο – δεν υπάρχει χρόνος για παραπάνω- και πολύ αποτελεσματικά (σου μιλάω εκ πείρας)!

Να επισημάνω όμως ότι και τα δυο βοηθούν στη σύσφιξη και στη γράμμωση και όχι στο να χάσεις κιλά! Α! φέτος θα ξεκινήσω και μισή ώρα διάδρομο! (είμαι τεμπέλα και βαριέμαι, αλλά μου το σύστησε ο καρδιολόγος γιατι πρέπει να γυμνάσω την καρδιά και λέω να τον ακούσω)!”

Μαρία Ρουμελιώτου
Journalist / Editor in chief News

“Αυτή τη χρονιά λέω να μην κάνω προβολές στο μέλλον… δεν θα υποσχεθώ τίποτα! Ούτε θα με πιάσουν οι ενοχές που δεν κατάφερα όλα όσα ήθελα το 2013. Όμως θα προσπαθήσω να κάνω κάθε μέρα πράξη, όλα όσα μαθαίνω κι εγώ καθημερινά μαζί σου μέσα από τις σελίδες του Fitness του TLIFE. Αντί να μετανιώνω για όσα δεν έκανα, θα χαίρομαι για όσα κατάφερα. Μια μέρα ποδήλατο ως τη δουλειά ή μια χορταστική πεντανόστιμη σούπα από τα χεράκια μου! Γεμάτο ταπεράκι για το γραφείο και όχι delivery ή κανένα fit event με τους συνεργάτες μου από το τμήμα της γυμναστικής που χρυσό με κάνουν κάθε φορά να πάω σε μια φωτογράφηση με φόρμα! Τέτοια μικρά και καθημερινά που κάνουν τη διαφορά.
Καλή χρονιά να έχουμε…”

Λευτέρης Σαββίδης,
Βοηθός αρχισυντάκτη

“Λευτέρη μου, πίσω μου κάθεσαι και τα ζεις! Εγώ τον στόχο μου τον ξεκίνησα λίγο νωρίτερα, από τον Σεπτέμβρη του ’13, για να μου μένει λιγότερη προσπάθεια το ’14 (να τρώγαμε και τίποτα ρε παιδί μου στις γιορτές). Θέλω λοιπόν το 2014 να παραμείνω σταθερή και να καταφέρω να πραγματοποιήσω τον αρχικό μου στόχο με τη βοήθεια του Νίκου Κριαρά που δίνει και σε σένα φανταστικές δίαιτες! Α, και λίγη γυμναστικούλα θα ξαναμπεί στο πρόγραμμά μου! Eύχομαι σε όλες τις αναγνώστριες του fitness να καταφέρουν κι αυτές τον στόχο τους γιατί είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου! Όλα στο μυαλό είναι και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο…”
Εβίτα Τσιλοχρήστου
Journalist/Senior Editor in News

“O Fitness στόχος μου για τη νέα χρονιά είναι περισσότερη yoga και λιγότερο φαγητό. Α! Και να χάσω εκείνα τα δύο κιλάκια!!”
Νατάσα Μπερέκου
Beauty Editor

“Πλέον όλοι ξέρουμε τι μας κάνει καλό και τι κακό, τι μας παχαίνει και τι μας αδυνατίζει. Εγώ προτείνω για τη νέα σεζόν να ακολουθήσεις τη γυμναστική που σου αρέσει και σε ικανοποιεί, αλλά για να μην βαριέσαι, βάλε και κάτι νέο πχ. εγώ θα συνεχίσω την yoga μου, αλλά σίγουρα θα πάω και μια φορά την εβδομάδα για μοντέρνο χορό ή ποδηλατάδα μόλις φτιάξει ο καιρός. Κάνε λοιπόν μικρές τονωτικές προσθήκες στο συνηθισμένο σου πρόγραμμα.

Όσων αφορά στη διατροφή, εγώ ψηφίζω τα πάντα όλα αλλά με… μέτρο. Μην στερείσαι τίποτα, μην τρώς όμως και ότι σου κατέβει.

Βασικά βήματα για κάθε μέρα:
1. Πάντα πρωινό

2. Δεν τρώμε μπροστά στον υπολογιστή ή στην τηλεόραση, βλέπουμε το φαγητό μας και έτσι ο εγκέφαλος… νιώθει!

3. Ε, εντάξει μην φάς 20′ λεπτά πριν κοιμηθείς, φάε 2 ώρες πριν.

Επίσης σταμάτα να ανεβαίνεις στην ζυγαριά με δέος και φόβο. Ένα τζην που το έχεις πολλά χρόνια είναι ο σωστός τρόπος για να δεις τι πραγματικά έχει συμβεί στο σώμα σου γιατί (ναι ακου και αυτό) τα λιπάκια δεν έχουν βάρος, αλλά είναι εκεί…”

Σοφία Σούζα
Fashion Editor

“Τη νέα χρονιά το έχω βάλει στόχο. Να μην σκάσω για μικροπράγματα… να δοκιμάσω κι εγώ και καμιά λιχουδιά παραπάνω και να είμαι γενικότερα χαλαρή και ήρεμη στο θέμα διατροφή. Γιατί όπως λέει και ο Λευτέρης συνέχεια “οι ενοχές παχαίνουν”!

Όλα αυτά βέβαια μέχρι να περάσουν λίγες μέρες και μπω και πάλι στο ρυθμό της καθημερινότητας! Μετά και θα προσέχω τι τρώω και δεν θα παραγγέλνω συνέχεια delivery και θα γεμίσω το ψυγείο γιαουρτάκια για το… καλό!”

Χρύσα Παπούλη
Fashion Editor


Fitness resolution no1: Να λιώσω τα νέα μου αθλητικά παπούτσια στο περπάτημα (λέμε τώρα)
Fitness resolution no2: Να τρώω περισσότερη πρασινάδα κάθε μέρα
Fitness resolution no3: Να συνεχίσω να προτιμάω να παραγγέλνω σκέτα καλαμάκια αντί πιτόγυρα!

Μαρκέλλα Ρεπανέλη
Δημοσιογράφος (Παιδί – Deco)

“Για τη φετινή χρονιά αποφάσισα να έχω πιο ήπιους στόχους (συγκριτικά με πέρσι που δεν κατάφερα να τους κρατήσω). Τι θα κάνω λοιπόν; Θα συνεχίσω το πρόγραμμα διατροφή με τα 5 γεύματα μες στην μέρα, τα φρούτα και πολύ νερό, χωρίς βέβαια να μην πλησιάζω και καθόλου τα γλυκά (η σοκολάτα είναι γλυκιά αμαρτία για όλους). Και θα συνεχίσω την προπόνηση kιck boxing που κάνω εδώ και τέσσερις μήνες και δεν έχω βαρεθεί λεπτό, όπως συνέβαινε συνήθως με το γυμναστήριο.

Όσο για τα λάθη που θέλω να αποφύγω; Να μην ξεχνώ κάποιες φορές το ταπεράκι με το σπιτικό μεσημεριανό φαγητό σπίτι, με αποτέλεσμα να τρώω σουβλάκια και πίτσα delivery και όταν βγαίνω έξω για φαγητό να μην ξεκινώ με το λαχταριστό ψωμάκι που φέρνουν στην αρχή και σου ανοίγει πολύ την όρεξη!
Για να δούμε…”

Νατάσα Στρόβιλα
Δημοσιογράφος (News)

“Ακόμα μία χρονιά γκρίνιαξα ατελείωτα για αυτά τα 3-4 κιλά των γιορτών που ήθελα να χάσω. Των περσινών και των προπέρσινων και των γιορτών πριν από αυτές. Ο Λευτέρης επιμένει ότι δεν έχω ανάγκη, αλλά εντάξει είναι φίλος μου, οπότε με βλέπει πιο όμορφη-αδύνατη-έξυπνη απ’ ότι είμαι. Μέσα στον καινούργιο χρόνο ο στόχος μου είναι να τα χάσω! Θα αρχίσω και το τρέξιμο. Όχι αυτό που κάνουμε λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων, το άλλο που σε γυμνάζει, σε γεμίζει ενέργεια και σου φτιάχνει την διάθεση. Run Artemis, run!”

Άρτεμις Θύμιου,
Δημοσιογράφος (News)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164