Ursula Corbero: Πριν δεις (ξανά) τον νέο κύκλο του “La Casa De Papel”, μάθε τα fitness μυστικά της “Τόκιο”

Ξέρω τι έκανες αυτό το Σαββατοκύριακο. Έκατσες σπίτι – τουλάχιστον τη μία από τις δύο ημέρες – και ξεκίνησες να βλέπεις τον νέο κύκλο του La Casa De Papel. To binge watching στα καλύτερα του. Όχι, μην ανησυχείς. Δεν θα σου κάνουμε spoiler! Θα επικεντρωθούμε σε μία από τις πρωταγωνίστριες. Σε ένα κορίτσι που ξέρει να κλέβει την παράσταση όχι μόνο με την ερμηνεία της, αλλά και με τη σιλουέτα της. Στην Τόκιο ή αλλιώς την Ursula Corbero. Πόσο συχνά γυμνάζεται; Τι προσέχει στη διατροφή της και σε τι… δεν μπορεί να αντισταθεί; 

(@ursulolita)

Η διατροφή της
Η Ursula Corbero δεν είναι από τις καλλίγραμμες διάσημες που αρνούνται πεισματικά ότι ακολουθούν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, άλλοτε πιο αυστηρό και άλλοτε πιο “ελεύθερο”. Το αντίθετο. Σε κάθε της συνέντευξη, παραδέχεται ότι προσέχει πολύ ποιες τροφές τοποθετεί στα πιάτα της και εν τέλει στο σώμα της. 

Η μέρα της ξεκινά με ένα πρωινό γεμάτο από ενέργεια. Έτσι, μπορεί να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις της δουλειάς, αλλά και των προπονήσεων της. Νιφάδες βρώμης ή δημητριακά ολικής αλέσεως, γάλα χωρίς λιπαρά και κομματάκια μπανάνας. Όλα αυτά συνθέτουν το #BreakfastBowl της, το οποίο συνοδεύει με φρέσκο χυμό από πορτοκάλι ή ένα smoothie πλούσιο σε… Β – Καροτένιο. Πορτοκάλι, μάνγκο, τζίντζερ, κουρκουμάς στο ποτήρι της. Στην Υγειά της!

Στο μεσημεριανό της πιάτο, θα βρεις οπωσδήποτε μία πράσινη σαλάτα – και στο κέντρο του μπολ άφθονα φύλλα ρόκας που αγαπάει ο ουρανίσκος της -, καστανό ή άγριο αρωματισμένο ρύζι με ψητό σολομό ή κοτόπουλο και βραστά λαχανικά στον ατμό. Χορταστικό, υγιεινό και με λίγες θερμίδες. Και φτάσαμε στο βραδινό. Ναι, υπάρχει και αυτό στο πρόγραμμα της, καθώς, όπως έχεις διαβάσει πολλές φορές στη στήλη αυτή το να αφήνεις το στομάχι σου νηστικό για πολλές ώρες μόνο καλό δεν κάνει στο μεταβολισμό σου. Στη μία άκρη του πιάτου, τοποθετεί μία μικρή κούπα με ψητά λαχανικά που συνοδεύσει με ψωμί μπίρας ή κινόας. Μην εκπλαγείς αν δεις και μία σούπα λαχανικών. Ζεστή ή κρύα.

(@ursulolita)

Η γυμναστική της
Η Τόκιο από το “La Casa De Papel” γυμνάζεται. Συχνά και δυναμικά. Για την ακρίβεια, σχεδόν καθημερινά. 30 λεπτά την ημέρα αρκούν για να αποκτήσεις το σώμα της Ursula Corbero. Η προπόνηση της ξεκινά τις πολύ πρωινές ώρες με χαλαρό jogging ή τρέξιμο. Μόνο έτσι ξεκινά η μέρα σωστά και με ενέργεια.

Από τις πολλές ασκήσεις που εκτελεί, αυτές για τα πόδια και τους κοιλιακούς είναι οι αγαπημένες της. Αγαπά να ενδυναμώνει τους γλουτούς και να ροκανίζει τους κοιλιακούς της. Δεν είναι τυχαίο που η κοιλιά της είναι τόσο επίπεδη. Ασκήσεις με βάρη, αλλά και ασκήσεις με το βάρος του σώματος συμπληρώνουν το πρόγραμμα τους. Α, και μερικά λάστιχα αντίστασης για το αγαπημένο σημείο του σώματος της: τα πόδια της. 

Δεν σταματά, όμως, σε αυτά. Πριν από περίπου ένα χρόνο, άρχισε να παρακολουθεί εντατικά μαθήματα κωπηλασίας και αμέσως βρήκε την νέα της μεγάλη αγάπη. Όταν αισθάνεται πιεσμένη από τις υποχρεώσεις της, επισκέπτεται τον προσωπικό χώρο του Personal Trainer της και για λίγα λεπτά δίνει τις γροθιές στον σάκο του μποξ, αφού το boxing ήταν ένα από τα πρώτα αθλήματα που δοκίμασε.

 

 

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164