Site icon TLIFE

Τι έχουν πάντα στην κουζίνα τους οι Άγγελοι της Victoria’s Secret;

Το φαντασμαγορικό show που προκαλεί ίλιγγο και θαυμασμό ταυτόχρονα, πλησιάζει. Οι Άγγελοι της Victoria’s Secret είναι έτοιμοι να ξεχυθούν για ακόμα μια φορά στην πασαρέλα, παρουσιάζοντας μοναδικά και εντυπωσιακά εσώρουχα και δείχνοντάς μας τις υπερ-φανταστικές σιλουέτες τους. Αλήθεια όμως, τι έχουν πάντα στην κουζίνα τους αυτά τα -όχι και τόσο απλά- κορίτσια; Τι δεν παραλείπουν ποτέ από τη διατροφή τους; Μάθαμε και σου μεταφέρουμε όλες τις φρέσκιες πληροφορίες.

Ελαιόλαδο: Μια πηγή καλών λιπαρών, που βοηθάει την καρδιά και τη λειτουργία του εντέρου.

Μηλόξυδο: Μια “μαγική” τροφή που επιταχύνει το μεταβολικό ρυθμό και την καύση λίπους.

Φρούτα: Πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Μπορούν να μειώσουμε την επιθυμία για κάτι γλυκό, με έναν υγιεινό τρόπο.

Σπανάκι: Το περιλαμβάνουν παντού. Σε σαλάτες, smoothies, ομελέτες. Είναι ένα λαχανικό με σίδηρο, που προσφέρει ενέργεια.

Λάδι καρύδας: Μειώνει τη χοληστερίνη και κάνει το δέρμα πιο λαμπερό.

Προβιοτικά: Τα προβιοτικά βοηθούν στη σωστή λειτουργία του εντέρου και στην πέψη, με αποτέλεσμα να ανακουφίζουν από το φούσκωμα και να φέρνουν επίπεδο αποτέλεσμα στην περιοχή της κοιλιάς.

Αυγά: Δεν λείπουν ποτέ μα ποτέ από το ψυγείο τους. Είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές υγιεινές συνταγές. Τα όμορφα μοντέλα τα καταναλώνουν συνήθως σε μορφή ομελέτες με αβοκάντο.

© 2024 tlife.gr