Site icon TLIFE

10 καλλιτέχνες “μεταμορφώνουν” την iconic τσάντα Lady Dior

Ο Dior έχει προσκαλέσει δέκα καλλιτέχνες από διαφορετικό υπόβαθρο για να “μεταποιήσουν” την iconic τσάντα Lady Dior, που σχεδιάστηκε αρχικά το 1995 προς τιμήν της πριγκίπισσας Diana. Όλοι, από ποιητές έως αρχιτέκτονες, ζωγράφους και φωτογράφους έχουν αποτυπώσει το δικό τους δημιουργικό όραμα σε μια νέα έκδοση της κλασσικής τσάντας.

Η τσάντα Lady Dior, η οποία δημιουργήθηκε το 1995 και χαρακτηρίζεται από τα charms που φέρουν το όνομα του οίκου, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο οίκος αποκάλυψε πως 10 καλλιτέχνες θα έχουν την τιμή να την “περιποιηθούν” και να εκσυγχρονίσουν το ύφος της. Οι καλλιτέχνες είναι οι John Giorno, Lee Bul, Friedrich Kunath, Spencer Sweeney, Jack Pierson, Namsa Leuba, Jamilla Okubo, Hong Hao, Betty Mariani και David Wiseman.

Η “επανεξέταση” της τσάντας, σύμφωνα με τη δική τους δημιουργική ταυτότητα, δεν είναι απλώς αισθητικά ενδιαφέρουσα. Ο οίκος αποφάσισε να πουλήσει μόνο 100 κομμάτια από τον κάθε καλλιτέχνη, κάνοντας έτσι αυτό το lux αξεσουάρ, limited edition item.

Προς τα κάτω θα βρεις τα 10 ξεχωριστά “έργα τέχνης”…

The Lady Dior bag by Lee Bul

The Lady Dior bag by Namsa Leuba

The Lady Dior bag by David Wiseman

The Lady Dior bag by Spencer Sweeney

The Lady Dior bag by Friedrich Kunath

The Lady Dior bag by Jack Pierson

The Lady Dior bag by Jamilla Okubo

The Lady Dior bag by Betty Mariani

The Lady Dior bag by John Giorno

The Lady Dior bag by Hong Hao

© 2024 tlife.gr