3 σημεία που πρέπει να προσέξεις πριν αγοράσεις το νέο σου μαγιό!

Έχει ξεκινήσει η περίοδος που όλες ψάχνουμε το σωστό μαγιό για το καλοκαίρι, δοκιμάζουμε και ξαναδοκιμάζουμε, κάποια μας αρέσουν, κάποια μόλις τα βάλουμε δεν στρώνουν σωστά και γενικά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να αποφασίσεις. Σήμερα θα σου πω 3 tips ώστε να επιλέξεις το μαγιό σου σωστά και κυρίως να το απολαύσεις χωρίς να μετανιώσεις για την αγορά σου, αρκεί να τα τσεκάρεις όσο είσαι στο δοκιμαστήριο και μετά θα έχεις κάνει την σωστή αγορά για την φετινή σεζόν!

1. Άνεση

Πρέπει να νιώθεις άνετη με το μαγιό σου, να μην σε «κόβει», να είναι το σωστό νούμερο, να νιώθεις ότι εφαρμόζει τέλεια ακόμη και αν χρειαστεί να παίξεις beach voley.Το φοράς και το κοιτάς ώστε να στρώνει άψογα πάνω σου και να νιώθεις τέλεια σε όλες τις κινήσεις.

2. Nα στεγνώνει γρήγορα

Nαι πίστεψέ με, ένα μαγιό που δεν στεγνώνει γρήγορα γίνεται δυσάρεστο και μετά από λίγη ώρα δεν το αντέχεις. Μπορείς να αποφύγεις τα “διπλά” σχέδια με δύο σειρές ύφασμα και να επενδύσεις σε ένα με λεπτό καλό ύφασμα που δεν θα σε ταλαιπωρήσει.Επίσης μπορείς πάντα να ζητήσεις την βοήθεια της υπαλλήλου ώστε να διαλέξεις το ύφασμα που θα κρατήσεις λιγότερη υγρασία.

3. Να είναι σταθερό στο στήθος

Και όταν κολυμπάς και όταν κάνεις ηλιοθεραπεία πάντα έχεις το νου σου αν είναι όλα ok! Για να μην έχεις άλλο αυτό το άγχος, την ώρα που δοκιμάζεις το μαγιό σιγουρέψου ότι όλα πάνε τέλεια σε αυτή την περιοχή ώστε να μην έχεις κανένα άγχος όσο απολαμβάνεις το μπάνιο σου ‘ή τις sporty ενέργειες σου. Θέλουμε να είμαστε sexy αλλά πίστεψε με ένα λάθος νούμερο στο top μέρος του μαγιό είναι μία δύσκολη  περίπτωση που σίγουρα θα σε φέρει σε δύσκολη θέση.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164