Site icon TLIFE

3 τρόποι να φορέσεις τα χειμερινά πανωφόρια με ανοιξιάτικο style

Όταν φτάνει αυτή η στιγμή του χρόνου που αρχίζει η μέρα να μεγαλώνει οι λιακάδες να γίνονται καθημερινές, έφτασε ο καιρός να σκέφτεσαι τα ανοιξιάτικα σύνολα σου. Η διάθεση σου έχει αλλάξει και θες να φορέσεις τα ανοιξιάτικα αλλά ακόμη η θερμοκρασία δεν το επιτρέπει οπότε εγώ σήμερα θα σου πω 3 τρόπους να φορέσεις 3 βασικά χειμερινά σου πανωφόρια σε ποιο spring style. Δες λοιπόν πως θα φορέσεις τα 3 βασικά πανωφόρια σου τώρα σε πιο spring mood

1.Leopard παλτό

Φέτος το leopard είχε την τιμητική της και βεβαίως το παλτό είναι βασικό κομμάτι που αν το έχεις το φοράς πέρα από σεζόν και trends, είναι κλασική αξία. Τώρα θα το συνδυάσεις με λευκό t shirt μαύρο buggy παντελόνι και red sneakers. Eμφάνιση που του δίνει τέλειο street spring style.

2.Camel παλτό

Συνδύασε το με το αγαπημένο jean φόρεσε ένα slogan t-shirt και αν κρυώνεις ακόμη ένα καρό πουκάμισο από μέσα. Τα λευκά σου sneaker θα δώσουν το τέλειο spring detail στο σύνολο αυτό.

3.Γκρι παλτό

Δημιούργησε ένα masculine spring σύνολο με λευκό πουκάμισο και flat shoes. Συνδύσε το γκρι παλτό σου με το αγαπημένο σου jean ή ένα camel παντελόνι για πιο ανοιξιάτικο αποτέλεσμα.

© 2024 tlife.gr