Site icon TLIFE

4 βήματα για να δημιουργήσεις το απόλυτο beach look!

Το look παραλίας έχει χαλαρό ύφος, αλλά υπάρχουν και κάποιες must κινήσεις που πρέπει να κάνεις ώστε να το ολοκληρώσεις με απόλυτο στιλ. Σήμερα θα δούμε μαζί τα 4 βασικά βήματα που δημιουργούν το σωστό beach look

  1. Το σωστό μαγιό για σένα

Η πρώτη και σημαντικότερη συμβουλή για να δημιουργήσεις ένα κομψό beach look είναι να επιλέξεις το ιδανικό μαγιό για εσένα. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως χρειάζεται να ακολουθήσεις πιστά τις τάσεις της μόδας. Σημαίνει όμως πως αξίζει να επιλέξεις το μαγιό που σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα όσο χαλαρώνεις στην παραλία. Δοκίμασε διαφορετικές γραμμές, στιλ και αποχρώσεις μέχρι να ανακαλύψεις το σχέδιο που σε κάνει να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση. 

2. Τι φοράς από πάνω

Ακριβώς επόμενη επιλογή είναι το cover-up που θα επιλέξεις για να φορέσεις επάνω από το μαγιό σου. Φέτος το καλοκαίρι, οι τάσεις ποικίλουν και είναι σίγουρο πως θα ανακαλύψεις εκείνη που σου ταιριάζει. Ενα πουκάμισο ή ένα παρεό είναι παντα τάση για την παραλια αλλά μπορείς να διαλέξεις και ένα πλεκτό φόρεμα ένα boxer shorts ή ένα co rod.

3. Τσάντα πήρες;

Bασικο βήμα είναι η επιλογή της τσάντας  για την  παραλία, στην οποία θα αποθηκεύσεις ό,τι χρειάζεσαι στην παραλία. Η αγαπημένη επιλογή των fashionistas είναι οι μεγάλες ψάθινες τσάντες που χωρούν τα πάντα και κάνουν τα beach looks ακόμα πιο ιδιαίτερα. 

4. Καπέλο να πάρεις!

Τέλος μην ξεχάσεις τα αξεσουάρ. Σε αυτή την περίπτωση μάλιστα, τα αξεσουάρ έχουν και χρηστικό ρόλο. Συγκεκριμένα, τα γυαλιά ηλίου και τα καπέλα είναι must have, αφού πρόκειται να σε προστατεύσουν από τον ήλιο και τα κάνουν πιο ιδιαίτερο το look σου ενώ μαντήλια και κοσμηματα θα απογειώσουν την εμφάνιση σου.

Κεντρική φωτογραφία @zinafashionvibe

 

© 2024 tlife.gr