5 εύκολα βήματα για να οργανώσεις την ντουλάπα σου (αυτό το ΣΚ)

Υπάρχουν φορές που ανοίγεις την ντουλάπα σου και θες… να την ξανακλείσεις! Σε καταλαβαίνω και ναι συμβαίνει σε όλες μας. Είναι ακατάστατη, δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τι θες να βάλεις και δεν έχεις και διάθεση να την φτιάξεις.

Σήμερα θα σου πω κάποια μικρά βήματα (μην τρομάζεις) που μπορείς να κάνεις σιγά-σιγά και να δώσεις στην ντουλάπα σου ένα fresh look. Δεν απαιτούν πολύ χρόνο, μπορείς να το κάνεις μέσα στο σαββατοκύριακο και πίστεψε με θα δώσεις ένα φοβερό αέρα ανανέωσης εύκολα και γρήγορα!

1.Πέταξε ρούχα που δεν φοράς ποτέ!

Είμαστε στην μέση του Χειμώνα και υπάρχουν μέσα στην ντουλάπα σου (παραδέξου το) κάποια κομμάτια που έχεις να φορέσεις από το 2014. Τα κατεβάσεις κάθε σεζόν αλλά δεν τα φοράς ποτέ!Καιρός να κάνεις χώρο και να βάλεις στην θέση τους καινούργια πράγματα. Μάζεψέ τα βάλε τα σε μία σακούλα και δώστα εκεί που τα χρειάζονται.

2.Πέταξε εσώρουχα που έχεις πάνω από 4 χρόνια!

Τα εσώρουχα που έχουν χάσει το αρχικό τους χρώμα και την ελαστικότητα τους δεν έχουν κανένα λόγο να είναι στην ντουλάπα σου. Δεν τα φοράς πια και πιάνουν χώρο χωρίς λόγο. Τα πετάς και ετοιμάζεσαι να πάρεις καινούργια!

3.Πέταξε παπούτσια που σε χτυπάνε!

Ναι τα πήρες όταν τα είδες και ήταν ευκαιρία, όμως δεν ήταν το νούμερο σου, και δεν είναι ακόμη. Τα παπούτσια που είναι στην ντουλάπα σου αλλά όταν τα φοράς απλά υποφέρεις, πρέπει να φύγουν γρήγορα! Δώσε τα και μην το σκέφτεσαι καθόλου.

4.Ξεκαθάρισε τις κάλτσες

Το συρτάρι με τις κάλτσες είναι ένας εφιάλτης, θέλει πολύ λίγο χρόνο για να αλλάξει αυτό όμως, αρκεί να το αποφασίσεις. Καταρχήν κάνεις ζευγάρια τις κάλτσες σου και όσες είναι μονές μπορείς να τις πετάξεις. Επίσης πετάς τις χαλασμένες ή αυτές που έχουν χάσει το σχήμα τους. Εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά!

5.Μην κρατάς ίδια ρούχα

Έχεις ποτέ μετρήσει πόσες μαρινιέρες έχεις; Όλοι έχουμε εμμονές και ψωνίζουμε το ίδιο κομμάτι ξανά και ξανά! Λοιπόν, αν έχεις ένα ρούχο πάνω από 4 κομμάτια, πρέπει να αποχωριστείς κάποια γιατί πολύ απλά δεν έχει νόημα. Είναι το ίδιο ρούχο. Απλά κράτησε το πιο ωραίο και προχώρησε σε νέα αποκτήματα!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164