5 items με ελληνικό DNA που πρέπει να έχεις στη βαλίτσα των διακοπών -όποιος και αν είναι ο προορισμός

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι πλέον το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας, εφόσον βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού! Για εμένα οι διακοπές ξεκινούν την στιγμή που αρχίζω να φτιάχνω την βαλίτσα μου, και πίστεψε με αυτό γίνεται πολλές μέρες πριν την αναχώρηση μου. Παίρνω πάντα τον χρόνο μου, σκέφτομαι πως θέλω να εμφανίζομαι εκεί που θα βρίσκομαι, το mood που θα έχουν τα look μου και ποια είναι τα items που θα με βοηθήσουν να δημιουργήσω το στιλ που ονειρεύομαι. Τι θα φορέσω ώστε να κάνω κομψές και ιδιαίτερες εμφανίσεις;

Ένα βασικό στοιχείο για επιτυχημένη βαλίτσα διακοπών είναι να έχεις σύνολα που ταιριάζουν στο dna του προορισμού σου! Η Ελλάδα είναι ο απόλυτος προορισμός και αν κλείσεις τα μάτια τα ρούχα που θες για να ταξιδέψεις σε αυτή την χώρα είναι σίγουρα αέρινα, με όμορφα χρώματα, φιλικά προς το περιβάλλον υφάσματα και κομψό στιλ.

Ιδανικά ψάχνουμε ένα fashion brand που έχει αφουγκραστεί το ελληνικό καλοκαίρι και το έχει μεταφράσει σε μία υπέροχη συλλογή! Το βρήκαμε.

Η σειρά ρούχων της Liuba Style, διαθέτει καθαρές γραμμές και ζωντανές πινελιές χρώματος, απαντώντας στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς και καταφέρνει να συνδυάσει το πάθος για τη μόδα με το σεβασμό προς την φύση και το βασικότερο έχει έδρα την Ελλάδα! Η Liuba Style, ενθαρρύνει τον καθένα από εμάς να γίνει συνέταιρος σε αυτή την αλλαγή, συμβάλλοντας ενεργά στην υιοθέτηση μιας βιώσιμης νοοτροπίας.

Αν αυτό δεν είναι το σωστό mood για μία ξεχωριστή καλοκαιρινή βαλίτσα τότε τι;

Ένα παντελόνι που γίνεται βερμούδα και… ξαναγίνεται παντελόνι!

Για όσες αγαπούν το matchy- matchy look, το brand Liuba Style συστήνει και το ασορτί παντελόνι Adale Cotton Pants or Shorts With Snaps, ένα απίθανο βαμβακερό παντελόνι που μεταμορφώνεται σε εντυπωσιακή βερμούδα για τις πιο τολμηρές – άλλωστε, το brand έχει δημιουργηθεί με «μούσες» τις γυναίκες που εκτιμούν την διαχρονικότητα αλλά αγαπούν και τους απρόσμενους στιλιστικούς συνδυασμούς. Τα μεταλλικά τρουκ περιμετρικά στο ύψος του γονάτου, εκτός από μοναδικά διακοσμητικά στοιχεία είναι και λειτουργικά καθώς ανοίγοντας τα, αφαιρείται το κάτω μέρος του παντελονιού αλλάζοντας το σε βερμούδα. Σετάρετε τέλεια με ασορτί strapless top και είσαι έτοιμη για look που κάνει την διαφορά.

Τοp που θυμίζει…ηλιοβασίλεμα

Aυτό το υπέροχο Cotton Top, είναι σίγουρα το απόλυτο strapless top που θα συνοδεύσει κάθε ανάμνηση των φετινών καλοκαιρινών μας διακοπών, συνθέτοντας ένα σύγχρονο, σπορ στιλ για καθημερινή κομψότητα. ο εκπληκτικό μπλουζάκι με έναν ώμο είναι φτιαγμένο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα ο οποίος είναι απίστευτα απαλός στην αφή. Το μοναδικό του χρώμα είναι ένα γοητευτικό μείγμα ζεστών αποχρώσεων, από ένα απαλό μπεζ μέχρι ένα βαθύ πορτοκαλί του ηλιοβασιλέματος. Με την εφαρμοστή του γραμμή και τις κομψές λεπτομέρειες από σούρα, το μπλουζάκι αγκαλιάζει υπέροχα το σώμα, τονίζοντας τη σιλουέτα. Τέλειο;

Το 24hour κομμάτι που φοράς στην πλαζ και στο καλντερίμι

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα βιώσιμης μόδας είναι αυτό το cargo παντελόνι, καθώς  είναι κατασκευασμένο από οικολογικό ύφασμα κούπρο, γνωστό για την μεταξένια αίσθησή του. Έχει χαλαρή εφαρμογή με ελαστική μέση με κορδόνια για τέλεια προσαρμογή, ενώ ευρύχωρες πλαϊνές τσέπες με καπάκια προσθέτουν ιδιαίτερη λεπτομέρεια και πρακτικότητα. Το παντελόνι αυτό μπορεί να λειτουργήσει σε αμέτρητους συνδυασμούς είτε για πρωινές, είτε για απογευματινές εμφανίσεις, σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για την βαλίτσα διακοπών σου;

Φόρεμα σε χρώμα…ελληνικό

Υπέροχο φόρεμα σε έναν εκπληκτικό χρωματισμό θυμίζει σίγουρα ελληνικό ουρανό! Είναι απαλό και άνετο στην επαφή με το δέρμα και ταυτόχρονα μια επιλογή με σεβασμό στο περιβάλλον. Έχει όμορφη στρογγυλή λαιμόκοψη ενώ η εφαρμοστή γραμμή του καταλήγει σε μακρύ μήκος δίνοντας μια κομψή αλλά και ιδιαίτερη εμφάνιση. Για να εχεις μαζί σου στις διακοπές το κομμάτι που θα κάνει την διαφορά.

Ένα fashionable γιλέκο ή καλύτερα…2!

Το  Adale Cotton Vest With Snaps, ένα καινοτόμο και πολύ in-trend γιλέκο που κλείνει με μεταλλικά τρουκς και μπορεί να φορεθεί σε δύο μήκη, δημιουργώντας μία σειρά από ενδιαφέροντα looks από το πρωί ως το βράδυ. Ένα εκπληκτικό layering κομμάτι που συνδυάζεται πανεύκολα ενώ σετάρεται τέλεια με πολλά από τα ρούχα που θα έχεις στις διακοπές σου, και μετά στην πόλη για city looks. Eνα κομμάτι που θα χαρείς και μετά στην πόλη λοιπόν.

Η Liuba Style είναι ένα ελληνικό brand  που σε  προσκαλεί να  επαναπροσδιορίσεις την πολυτέλειας πάντα με σεβασμό του περιβάλλοντος χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ! Αν λοιπόν θες το στιλ διακοπών σου να έχει premium κομψά με πολυτελή αίσθηση και σεβασμό στο περιβάλλον τότε θα τα βρεις σίγουρα στην νέα συλλογή της Liuba Style!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164