Alessandro Michele: Αξέχαστες εμφανίσεις των επωνύμων με Gucci

Ο Αlessandro Michele αποχώρησε από τον οίκο Gucci και μία ιστορική συνεργασία που ξεκίνησε το 2015 έληξε χθες, φέρνοντας τέλος εποχής για τον ιταλικό οίκο! Όλα αυτά τα χρόνια ο Michele μας επανασύστησε το brand,  το απογείωσε και του έδωσε μία ξεχωριστή θέση στο χρηματιστήριο της Μόδας.

Getty Images

 

Iconic συλλογές, show που άφησαν ιστορία αλλά και celebrity εμφανίσεις που έκοβαν να ανάσα με το Gucci στιλ τους! Ας θυμηθούμε μαζί τις πιο εντυπωσιακές από αυτές και ας απολαύσουμε ξανά για μία κόμη φορά το υπέροχο φανταστικό Gucci σύμπαν που είχε δημιουργήσει ο Alessandro Michele.

Instagram @gucci

Η Demi Moore με floral κουστούμι που ανήκει στις πρώτες συλλογές του Michele για τον οίκο Gucci.

Instagram @gucci

H Chloe Sevigny με logo dress που συνδύασε με logo bag και καλσόν από δαντέλα Gucci. O Michele λάτρευε τα καλσόν και τα έβαζε σε όλες τις συλλογές του.

Instagram @gucci

Η Cate Blanchett με floral gold κουστούμι σε androgyne style, τα αγαπημένο στιλ του Alessandro Michele.

Instagram @gucci

Instagram @gucci

H Florence Welch μούσα του Μichele φοράει συχνά βελούδινες και custom made δημιουργίες του, που αποπνέουν ένα ονειρεμένο στιλ ιδανικό για εκείνη και τις on stage εμφανίσεις της.

Instagram @gucci

Instagram @gucci

O Jared Leto φίλος του Μichele και ambassandor του οίκου, φορούσε συχνά δημιουργίες του με αποκορύφωμα το Met Gala look με το αξεσουάρ κεφάλι, αλλά και τα 70s κουστούμια που επέλεγε πολύ συχνά και συνδύαζε με αξεσουάρ από τις Gucci συλλογές.

Instagram @gucci

Η Nicole Kidman με το χαρακτηριστικό Gucci androgyne look που λάτρευε ο Αlessandro Michele.

Instagram @gucci

Instagram @gucci

Instagram @gucci

Instagram @gucci

O Harry Styles είναι ίσως ο μεγαλύτερος fan του Alessandro Μichele. Με τις Gucci εμφανίσεις του έχει γράψει ιστορία, ενώ μαζί δημιούργησαν την HA HA HA συλλογή που στηρίζεται το ιδιαίτερο στιλ του τραγουδιστή που ταιριάζει άψογα με το όραμα του Μichele γαι την Gucci.

Instagram @gucci

H Julia Roberts κατάφερε να κάνει μία από τις πιο cool εμφανίσεις της λίγο καιρό πριν, με Guggi x Adidas κουστούμι από την συνεργασία που δημιούργησε ο Μichele και έγινε πολύ γρήγορα sold out.

Instagram @gucci

H Dakota Johnson με Gucci total look στο φετινό Met Gala, μούσα και φίλη του Alessandro Michele.

Instagram @gucci

Mία από τις iconic εμφανίσεις της Beyonce με Gucci look που έγινε viral.

Instagram @gucci

Instagram @gucci

Oι Maneskin έγινα αμέσως αγαπημένοι του Michele και εμφανίστηκαν πολλές φορές με δημιουργίες του που έκοβαν την ανάσα!

Instagram @gucci

Η Billie Eilish αγαπημένη μούσα του Michele έχει κάνει πολλές εμφανίσεις με Gucci αλλά η τελευταία red carpet εμφάνιση τυλιγμένη με κουβέρτα μαζί με τον αγαπημένο της ήταν από τις πιο iconic στιγμές !

Getty Images

Η Jessica Chastain μπήκε πρόσφατα στην οικογένεια Gucci μούσα του Michele και στα φετινά Όσκαρ έλαμψε με μία sequin gown σε υπέροχες αποχρώσεις και φτερά.

Instagram @gucci

H Olivia Wilde με sequin maxi φόρεμα και γάντια, αγαπημένο αξεσουάρ για τις red carpet εμφανίσεις του Michele.

Instagram @gucci

Η Μadonna μαζί με τον γιο της σε επική εμφάνιση με φορέματα από την Gucci x Adidas συλλογή που σχεδίασε ο Alessandro Michele για την Gucci.

Instagram @gucci

H Salma Hayek με τον σύζυγό της και Ceo της Gucci François-Henri Pinault επέλεγε σχεδόν πάντα δημιουργίες του Michele στις επίσημες εμφανίσεις της.

Getty Images

 

H Rihanna στο show για την Fall /Winter 2023 συλλογή με epic εμφάνιση ενώ είναι έγκυος, συνδυάζει ένα crop top με flared παντελόνι γούνα και metallic headpiece.

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164