Site icon TLIFE

Blumarine και Heaven by Marc Jacobs συνεργάζονται πρώτη φορά σε μία συλλογή γεμάτη Y2K vibes

Η Blumarine και η Heaven by Marc Jacobs παρουσιάζουν τη συνεργασία του καλοκαιριού, καθώς τα 2 fashion brand που είναι τα αγαπημένα των It girls ενώνουν πρώτη φορά τις δυνάμεις τους σε μία capsule συλλογή!

 

Εμπνευσμένη από την αδιαμφισβήτητα κοριτσίστικη αισθητική του Y2K style,  η καμπάνια της collection αποτυπώνεται σε  ένα γυμνάσιο και από την πρώτη ματιά σε κάνει να την λατρέψεις.

 

“Στα εφηβικά και κολεγιακά μου χρόνια, ερωτεύτηκα  την αισθητική της Blumarine, θυμάμαι ότι λαχταρούσα τις διαφημίσεις της Blumarine. Υπήρχε κάτι πολύ ισχυρό στον τρόπο με τον οποίο η μάρκα απεικόνιζε τις γυναίκες και ένιωθα αμέσως συγκινημένη από αυτές τις εικόνες. Υπάρχουν τόσοι πολλοί παραλληλισμοί μεταξύ της Blumarine και του Marc Jacobs, τότε και τώρα, και νομίζω ότι αυτή η συλλογή έχει απόλυτο νόημα και για τους δύο μας”, δηλώνει η Ava Nirui, creative director του Heaven by Marc Jacobs.

 Το ροζ χρώμα και το denim είναι τα δύο βασικά στοιχεία της συλλογή. Γεμάτη με pops του bubblegum pink και με cool denim, η συλλογή αποτελείται από 11 κομμάτια, με ροζ μίνι φούστες παραλλαγής, ασορτί τσάντες και camis με δαντέλα αλλά και cute ζακέτες που θα ζήλευε κάθε fashionista της Gen Z.

Κεντρική Φωτογραφία: Blumarine

.

 

 

© 2024 tlife.gr