Calvin Klein: Custom δημιουργίες για τις ΝewJeans στo “Bunnies Camp 2024 Τokyo Dome”

Η Calvin Klein ανακοινώνει ότι τα μέλη των NewJeans, MINJI, HANNI, DANIELLE, HAERIN και HYEIN, φόρεσαν αποκλειστικά, custom-made σύνολα Calvin Klein για τη λαμπερή τους εμφάνιση στο Bunnies Camp 2024 Tokyo Dome. Τα ειδικά σχεδιασμένα σύνολα αναδείκνυαν το χαρακτηριστικό στυλ του οίκου Calvin Klein, συνδυάζοντας μοντέρνα στοιχεία και διαχρονική κομψότητα, προσφέροντας μια εντυπωσιακή και μοναδική παρουσία στη σκηνή.

 

 

Η Calvin Klein δημιούργησε πέντε αποκλειστικές denim εμφανίσεις ειδικά για αυτή την εκδήλωση. Τα σύνολα περιλάμβαναν μοναδικά σχεδιασμένα κομμάτια denim που φέρουν το εμβληματικό μονόγραμμα της Calvin Klein, με εξατομικευμένο branding Calvin Klein για τις NewJeans και λεπτομέρειες από κρύσταλλα, συνδυασμένα με essentials κομμάτια από τη συλλογή Modern Cotton.

Η Calvin Klein ήταν ο επίσημος χορηγός της λαμπερής συνάντησης "Bunnies Camp 2024 Tokyo Dome των NewJeans. Ανακαλύψτε τις νέες συλλογές denim στο calvinklein.gr, στα καταστήματα Calvin Klein και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164