Site icon TLIFE

Camila Morrone: Είναι η επιτομή του elegant style στην νέα καμπάνια της Chanel

Το μοντέλο και ηθοποιός Camila Morrone ανακοινώθηκε ως το νέο πρόσωπο του οίκου Chanel, πρωταγωνιστώντας στην τελευταία καμπάνια Pre-Collection του γαλλικού οίκου μόδας για το φθινόπωρο 2024. Η καμπάνια που απαθανατίστηκε από τον φωτογράφο Karim Sadli, περιλαμβάνει εντυπωσιακές ασπρόμαυρες εικόνες που αναδεικνύουν την αβίαστη κομψότητα της Morrone.

 

Η καμπάνια διαδραματίζεται σε ένα γραφικό παριζιάνικο εστιατόριο και η Morrone ποζάρει με εξαιρετικά, θηλυκά κομμάτια από τη συλλογή Chanel. Αυτά περιλαμβάνουν πολυτελή δερμάτινα κομμάτια, μεταξωτές μπλούζες και ένα εντυπωσιακό μακρύ δαντελένιο φόρεμα που ενσαρκώνει το χαρακτηριστικό στυλ της μάρκας.

 

Οι εμβληματικές πινελιές μαργαριταριών της Chanel κάνουν την εμφάνισή τους, στολίζοντας τις τσάντες με μια λεπτή αλλά εκλεπτυσμένη πινελιά. Τα μαλλιά της Morrone είναι δεμένα πίσω με έναν φιόγκο, προσθέτοντας μια παιχνιδιάρικη και κοκέτα αισθητική πινελιά στη συνολική της εμφάνιση..

Περιτριγυρισμένη από μια ομάδα γοητευτικών gentlemen η Morrone είναι η επιτομή του elegant style εκπέμποντας αυτοπεποίθηση σε κάθε λήψη και αυτό την καθιστά άξια ambassador του εμβληματικού οίκου.

 

 

© 2024 tlife.gr