Site icon TLIFE

Celine: Ο Heidi Slimane θέλει να ντυθούμε ξανά όπως τα it-girls των 60s και εμείς θα πούμε ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Ο Heidi Slimane παρουσίασε την ss2025 συλλογή για τον οίκο Celine μέσω live streaming και μας εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά με το αποτέλεσμα! Ο σχεδιαστής πήγε με τις κάμερες του στο μεγάλο, νεοκλασικό Château de Compiègne, όχι μακριά από το Παρίσι, και έστησε ένα υπέροκομψο show!

CELINE 24 WOMEN SUMMER 25 / SHOW

Για την νέα συλλογή ο σχεδιαστής ανέτρεξε στο στιλ που είχαν τα it girls στα 60s και έτσι έντυσε τα μοντέλα με  πλισέ φούστες του οικοτροφείου, twinsets, φορέματα baby-doll, δερμάτινα ταγέρ, παγιέτες, και tuxedo looks.

 

O Slimane είχε ώς έμπνευση για αυτή την collection, δύο μεγάλες Γαλλίδες τραγουδίστριες και fashion icons,την Juliette Gréco και την Françoise Hardy, που πέθαναν το καλοκαίρι.

 

 

Βλέποντας την συλλογή θέλουμε να φορέσουμε ξανά μαύρες κορδέλες μαλλιών, να κρατήσουμε γυναικείες τσάντες με χειρολαβές και να δοκιμάσουμε το νέο άρωμα του οίκου, το Un Été Français, το οποίο έκανε μια σύντομη εμφάνιση στο video  ανάμεσα σε ονειρικές σκηνές με λουλουδάκια.

Η συλλογή είναι σίγουρα μία  βελτιωμένη ματιά στο κομψό στυλ της δεκαετίας του 60!. Ο Slimane δήλωσε ότι σχεδίασε την ανοιξιάτικη συλλογή τον περασμένο Μάιο, αφού διάβασε ξανά το «La Chamade» της Françoise Sagan και άκουσε τους Velvet Underground και τη Nico, η οποία τραγουδούσε το «Femme Fatale» σε όλη τη διάρκεια της νέας 10λεπτης ταινίας με την οποία μας παρουσίασε την συλλογή!

Κεντρική φωτογραφία @celine

 

 

© 2024 tlife.gr