Chanel Couture: Το πρώτο show του οίκου μετά την αποχώρηση της Virginie Viard

H Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι ξεκίνησε χθες δυναμικά με μεγάλους οίκους όπως ο Schiaparelli και ο Dior αν ανοίγουν την Fashion Week με εντυπωσιακές συλλογές. Σήμερα το  πρωί στη θρυλική Opera Garnier ο οίκος Chanel παρουσίασε μια συλλογή που ήταν πραγματικά και ουσιαστικά CHANEL.

 REUTERS/Benoit Tessier

Τα κλασικά tweed υψηλής ραπτικής του οίκου, έλαμψαν με υπέροχα κεντήματα και οι μοναδικές λεπτομέρειες που είδαμε στο runway, όπως οι τέλεια στρογγυλεμένοι ώμοι και οι κομψές κάπες της όπερας, έδωσαν μία δραματική κομψότητα στην συλλογή.Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η   πρώτη συλλογή του οίκου που παρουσιάστηκε μετά την αποχώρηση της καλλιτεχνικής διευθύντριας Virginie Viard.

REUTERS/Benoit Tessier

 

Photo by Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images)

 

REUTERS/Benoit Tessier

 

Κομψή και θεατρική, η συλλογή Haute Couture Φθινόπωρο-Χειμώνας 2024/25  αναμειγνύει τους κόσμους της όπερας και της υψηλής ραπτικής CHANEL. Τα embroidered κομμάτια συνδυάστηκαν άψογα με το ρομαντικό πνεύμα της συλλογής και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.

 

 REUTERS/Benoit Tessier

 

 REUTERS/Benoit Tessier

Οι σιλουέτες είχαν αέρινες γραμμές δίνοντας αίσθηση ζωντάνιας, με maxi γραμμές να… χαϊδεύουν το μωσαϊκό δάπεδο της Opera de Paris.

Photo by Estrop/Getty Images

 

Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images)

Μας εντυπωσίασαν οι Couture vinyl δημιουργίες, οι τεράστιοι φιόγκοι στα μαλλιά, ενώ τα satin ντραπέ πέδιλα που συνόδευαν όλα τα look είναι το new shoe trend που προτείνει ο οίκος.

 REUTERS/Benoit Tessier

 

REUTERS/Benoit Tessier

Το διάσημο μοντέλο και σύντροφος του Leonardo Di Caprio, Vittoria Ceretti άνοιξε το σόου, ενώ η Angelina Kendall είχε την τιμή να είναι η νύφη της φετινής σεζόν της υψηλής ραπτικής με ένα romantic bridal dress που μας μάγεψε.

Δες όλο το show εδώ:

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164