Chanel: Η Creative Director, Virginie Viard, αποχωρεί από τον γαλλικό οίκο

Au revoir Virginie… Τον επίλογο της στο κεφάλαιο Chanel, ετοιμάζεται να γράψει η Virginie Viard καθώς έγινε γνωστό ότι η creative director του οίκου θα αποχωρήσει από τα ηνία του fashion house. Η Virginie Viard ανέλαβε την θέση της creative director μετά τον θάνατο του αείμνηστου Karl Lagerfeld και έμεινε σε αυτή την θέση για 5 χρόνια, βάζοντας το δικό της στίγμα στην ιστορία του οίκου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tlife.gr (@tlifegr)

Η δημιουργική διευθύντρια Virginie Viard πρόκειται να αποχωρήσει από τη Chanel.Ένας νέος δημιουργικός οργανισμός «θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω», δήλωσε η Chanel.


Picture by: / SplashNews.com

Οι εργαζόμενοι στην Chanel  ενημερώθηκαν για την αποχώρηση της Viard το απόγευμα της Τετάρτης, αφήνοντας ένα μικρό παράθυρο για να αποχαιρετήσουν τη σχεδιάστρια πριν αναχωρήσει από την ιστορική βάση της Chanel στην Rue Cambon του Παρισιού.

Η Chanel στην ανακοίνωση της έγραφε: : «Ο οίκος Chanel επιβεβαιώνει την αποχώρηση της Virginie Viard μετά από μια πλούσια συνεργασία πέντε ετών ως καλλιτεχνική διευθύντρια των συλλογών μόδας, κατά τη διάρκεια της οποίας κατάφερε να ανανεώσει τους κώδικες του οίκου, σεβόμενη τη δημιουργική κληρονομιά του οίκου Chanel, και σχεδόν τριάντα χρόνια στο εσωτερικό του οίκου».

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164