Chanel: Ο οίκος δεν έχει ακόμη νέο Creative Director αλλά ξέρει που θα γίνει το επόμενο fashion show του!

 Ο εμβληματικός  γαλλικός οίκος Chanel δεν έχει ακόμη ανακοινώσει ποιος θα είναι ο επόμενος creative director μετά την αποχώρηση της Virginie Viard παρόλα αυτά συνεχίζει να διοργανώνει τα fashion show που απαιτεί το fashion calendar!Σύμφωνα με την ανακοίνωση του οίκου, η λίμνη Como θα αποτελέσει το μαγευτικό σκηνικό για την επόμενη Cruise συλλογή!

Picture by: / SplashNews.com

Το fashion show θα γίνει 29 Απριλίου αλλά δεν έχουμε ακόμη πολλές λεπτομέρειες για το που ακριβώς. Η φετινή Cruise collection είχε παρουσιαστεί στην  Μασσαλία, σε μία ευρύτερη προσπάθεια του οίκο να προσεγγίσει πιο νεανικό κοινό! Τώρα λοιπόν ταξιδέυεει στη Ιταλία και εμείς περιμένουμε να δούμε ποιος σχεδιαστής θα βγει στο φινάλε αυτού του show.

Getty Images

Oι φήμες θέλουν τον Hedi Slimane να γίνεται ο επόμενος σχεδιαστής στο τιμόνι του οίκου αλλά και τον Jacquemus να έχει συζητήσει με τον οίκο! Ως τότε σίγουρα θα έχει αναλάβει κάποιος νέος το τιμόνι της Chanel και θα ενσωματώσει την luxury αισθητική που καθορίζει τον οίκο με την ζωντάνια της Ιταλίας που θα γίνει το show!

Kεντρική φωτογραφία – Splash

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164