Site icon TLIFE

City Break: Τα μοναδικά items που θα σε κρατήσουν fashionable όπου και αν περάσεις το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Ο Οκτώβριος είναι ιδανική εποχή για city break, καθώς οι θερμοκρασίες είναι πιο ήπιες και οι πόλεις λιγότερο πολυσύχναστες από το καλοκαίρι. Τα φθινοπωρινά τοπία δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα, με χρώματα που εμπλουτίζουν τις περιηγήσεις στις πόλεις. Ο συνδυασμός άνετου καιρού και ποικιλίας δραστηριοτήτων καθιστά τον Οκτώβριο ιδανικό μήνα για μια σύντομη και αναζωογονητική εκδρομή.

Έτσι λοιπόν αυτός ο μήνας που έχει και το 3ήμερο της 28ης Οκτωβρίου– είναι η καλύτερη εποχή για να αποδράσεις από την πόλη και να περάσεις ποιοτικό χρόνο όπου εσύ θες! Είτε φύγεις είτε μείνεις, η εποχή απαιτεί μερικά πιο casual σύνολα που θα ανανεώσουν όχι μόνο το travel style σου αλλά και το every day ντύσιμό σου, βάζοντάς σε σιγά σιγά σε πιο φθινοπωρινό ύφος. Εγώ βρέθηκα ήδη στο Mediterranean Cosmos και έκανα τη wish list μου με casual & travel looks που θα σε κρατήσουν fashionable όπου και βρίσκεσαι! Πάμε να τα δούμε;

Jacket, ‘ALE

Τι θες οπωσδήποτε αυτή την εποχή; Ένα πανωφόρι. Όμως, δεν πρέπει να είναι πολύ ζεστό –θες κάτι ενδιάμεσο! Σου το βρήκα και θα ξετρελαθείς. Ένα jacket camel κοντό με γιακά, για κομψές εμφανίσεις, που –πίστεψέ με– θα το φορέσεις από το γραφείο σου μέχρι το weekend με πολλούς τρόπους. Το all time classic χρώμα του το καθιστά διαχρονικό και το bomber σχέδιό του ένα 24hour item που αναζητά κάθε σύγχρονη styler!

Backpack, Doca

Χωρίς καμία αμφιβολία οι backpacks είναι ό,τι πιο πρακτικό για την πόλη και η καλύτερη λύση για την εκδρομή σου. Στη νέα συλλογή της Doca θα βρεις πολλά σχέδια. Εγώ ξεχώρισα μία δερμάτινη σε τέλειο πράσινο χρώμα που θα μου προσφέρει άνεση, ενώ είναι ιδανική για όλες τις ώρες της ημέρας. Δεν μπορώ επίσης να σκεφτώ καλύτερη επιλογή για την εκδρομή μου!

 Βερνίκια, Fairynails

Το φθινόπωρο, τα βερνίκια νυχιών υιοθετούν πιο σκούρες αποχρώσεις, όπως μπορντό, σκούρο πράσινο, μελιτζανί και γκρι. Αυτά τα χρώματα προσθέτουν κομψότητα και ταιριάζουν τέλεια με την εποχιακή διάθεση και το φθινοπωρινό στιλ, δημιουργώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις. Δεν μπορώ να με φανταστώ σε κάποιο ορεινό καταφύγιο με πιο ταιριαστά χρώματα και για αυτό τα πήρα όλα!

Φόρμα DKΝΥ, Κανελλόπουλος Fashion

Οι φόρμες είναι το fall trend που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Ειδικά σε ένα όμορφο χρώμα, όπως αυτό το DKNY σετ, είναι πρόταση όχι μόνο για μέσα στο σπίτι αλλά και για ένα weekend στη φύση ή σε μία άλλη πόλη για ατελείωτες βόλτες με τέλειο cool style!

Sneakers, New Balance

Ένα είναι το ζευγάρι παπούτσια που παραμένει αναντικατάστατο το φθινόπωρο και αυτό είναι τα sneakers. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο για το φθινόπωρο. Στη New Balance βρήκα το fresh σχέδιο που έψαχνα, ένα λευκό ζευγάρι, που σίγουρα θα φορέσω στο repeat στην πόλη αλλά και στο city break μου!

Ηοοdie, Puma

Το hoodie είναι το ιδανικό item-κλειδί για το φθινοπωρινό στιλ. Άνετο, πρακτικό και στιλάτο, μπορεί να φορεθεί σε διάφορες περιστάσεις, είτε μόνο του είτε σε layers με παλτό ή τζάκετ. Σε ουδέτερες αποχρώσεις ή πιο έντονα χρώματα, προσθέτει άνεση και μοντέρνα αίσθηση σε κάθε φθινοπωρινό outfit. Η σεζόν ξεκινά με το τέλειο hoodie στην πιο όμορφη απόχρωση που ανακάλυψα στην συλλογή της Puma και, βεβαίως, είναι πλέον στην ντουλάπα μου.

 Τσάντα, The North Face

Mου αρέσει όταν ταξιδεύω να έχω χρώμα στα σύνολά μου. Μου φτιάχνουν τη διάθεση, ενώ βοηθάνε να είμαι ορατή όταν κάνω πεζοπορία στο βουνό κι έτσι νιώθω περισσότερο ασφαλής. Η νέα συλλογή της Τhe North Face δίνει μεγάλη σημασία στα χρώματα, οπότε δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να βρω την πιο colorful camp bag που θα κρατάω σε όλες τις εκδρομές μου.

Βαλίτσες, Samsonite

H νέα εποχή ταξιδιού υψηλής ποιότητας έχει ξεκινήσει  με τη βαλίτσα PROXIS. Το εξωτερικό κέλυφος είναι κατασκευασμένο από  ένα αποκλειστικό πολυεπίπεδο υλικό, που αναπτύχθηκε από τη Samsonite. Διαθέτει αξιοσημείωτη δύναμη, ανθεκτικότητα και ελαφρότητα για εσένα που είσαι traveler ή για εσένα που σκέφτεσαι να γίνεις!

Sneakers, Under Armour

Aν τώρα ξεκινάς τις outdoor εξορμήσεις, θα πρέπει να ξέρεις ότι ένα σωστό ζευγάρι παπούτσια είναι το Α και το Ω για να έχεις μία ποιοτική εμπειρία. Η Under Armour έχει αυτό που ψάχνεις σε αυτό το sneaker, όπου με τον αφρό UA HOVR για απορρόφηση κραδασμών και ελαστικό επάνω μέρος UA Intelliknit για τέλεια εφαρμογή θα δώσει την άνεση και την ασφάλεια που θες στις εκδρομές σου!

 

 

 

© 2024 tlife.gr