Converse: Tα σχέδια που φοράνε φέτος οι celebrities πάνε το street style σε άλλο επίπεδο

Τα αγαπημένα μας Converse για τη φετινή σεζόν έχουν σχέδια που θα λατρέψεις. Ήδη οι πιο στιλάτες Ελληνίδες τα έχουν βάλει στην γκαρνταρόμπα τους και τα συνδυάζουν με μοναδικό στιλ, που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε. Άνετα και στιλάτα, τα Converse βρίσκονται στην κορυφή του street style πάντα, όμως τα φετινά trends απογειώνουν την εμφάνιση κυριολεκτικά. Βάλε κι εσύ στην καθημερινότητά σου το πιο cool παπούτσι και, αν θέλεις extra έμπνευση, δες το super styling των celebrities και κάνε update και το δικό σου urban στιλ.

Η Άννα Πρέλεβιτς επιλέγει το κλασικό σχέδιο σε γκρι χρώμα και του δίνει ένα new ύφος, φορώντας το με ρομαντικό φόρεμα αποδεικνύοντας ότι το Converse πάει απλά με όλα.

Η Xριστίνα Μπόμπα κάνει ένα μονόχρωμο mom look και συνδυάζει κόκκινο φόρεμα με τα κλασικά Converse της, σε ένα styling που συνδυάζει άνεση και cool ύφος.

Η απόλυτη! Η Άννα Βίσση δίνει στο athleisure σύνολό της το σωστό twist. Επιλέγει ένα Run Star Hike σχέδιο που, χάρη στη δίπατη σόλα, δίνει πάντα ένα τολμηρό look and feel.

Η Evelina Skitsko συνδυάζει άψογα ένα urban σύνολό της με το Run Star Hike σχέδιο της Converse σε ροζ χρώμα. Mε τη must have chunky πλατφόρμα αλλά και την τρακτερωτή σόλα προκαλεί το απαραίτητο φουτουριστικό twist στο outfit της.

H Ρούλα Ρέβη δίνει σε ένα minimal φόρεμά της τη λεπτομέρεια που θα το κάνει να ξεχωρίσει. Το συνδυάζει, λοιπόν, με το Run Star Motion σχέδιο της Converse και το outfit της αποκτά αμέσως playful ύφος.

 

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αγαπά τις edgy εμφανίσεις και για να τις ολοκληρώσει «ορκίζεται» στα Run Star Motion Converse της. Ένα σχέδιο βγαλμένο από το μέλλον, γεμάτο αντιθέσεις και bold γραμμές, που προσφέρει next level στην άνεση.

Το fashion icon Genevieve Majari συνδυάζει τα statement σύνολά της με το νέο chunky δίπατο Run Star Motion και το styling είναι σαν να βγήκε από ταινία sci-fi. Tέλειο;

H Μαρία Ηλιάκη ανεβάζει το attitude στο look της, με το νέο Chuck Taylor All Star Move. Γνωρίζεις ήδη το iconic πάνινο μέρος –αυτή τη φορά η Converse επανεπεξεργάζεται το σχέδιο με μια τολμηρή ενδιάμεση σόλα και μια κυματιστή λεπτομέρεια στο πάνω μέρος της και μας χαρίζει το πιο cool sneaker της σεζόν!

Η Ευγενία Σαμαρά λατρεύει το 90s style και τα sneakers που φοράει ξανά και ξανά είναι τα Αll Star Lift που με τις Chuck πλατφόρμες τους είναι σίγουρο ότι θα τραβήξουν τα βλέμματα.

Η Super Φωτεινή λατρεύει να συνδυάζει πάνινα sneakers με ψηλό πάτο που προσδίδουν ύψος και στιλ. Για αυτό φοράει τα εντυπωσιακά Chuck Taylor All Star Move σε ροζ χρώμα και τα συνδυάζει ακόμη και με τα girly της σύνολα.

Η Ελένη Βαΐτσου για τις αποδράσεις της -και όχι μόνο- επιλέγει τα Converse Winterized. Ένας τέλειος συνδυασμός outdoor ορειβατικού παπουτσιού, που έχει τη μορφή του classic Chuck, αλλά καινοτομεί παρουσιάζοντας τον 100% αδιάβροχο καμβά με GORE-TEX τεχνολογία.  Ένα νέο σχέδιο που φοράς τόσο στην πόλη όσο και στις outdoor δραστηριότητές σου πάντα με στιλ.

Converse είναι τα sneakers της καρδιάς μας και κάθε σεζόν έχουν κάτι καινούργιο να μας προσφέρουν πάντα με την ποιότητα που γνωρίζουμε αλλά και τα πιο stylish σχέδια. Ανακάλυψέ τα κι εσύ!

Κεντρική διάθεση: Sport & Fashion Freedom S.A. 212 00 03 710, @converse.greece

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164