Site icon TLIFE

Dark Romance: Η καμπάνια του οίκου Armani προσφέρει ένα style class διαχρονικής κομψότητας!

Η καμπάνια του Giorgio Armani για το φθινόπωρο-χειμώνα 2024 προσφέρει ένα μάθημα υψηλής γοητείας. Ο ιταλικός οίκος μόδας επιστράτευσε το ταλέντο του φωτογράφου Carlijn Jacobs για να αποτυπώσει την πρόσφατη συλλογή του και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Τα μοντέλα He Cong και Mila van Eeten λάμπουν σε μια σειρά από δυναμικά πορτραίτα στο στούντιο που αποπνέουν φινέτσα και αυτοπεποίθηση. Εμπνευσμένη από την ξεθωριασμένη ομορφιά των χειμερινών κήπων, η φθινοπωρινή συλλογή θέλει να προσφέρει στην εμφάνιση διακριτική χλιδή.

Πολυτελή υφάσματα όπως μετάξι, οργάντζα και βελούδο βρίσκονται στο επίκεντρο, διακοσμημένα με περίτεχνα κεντήματα και μια παλέτα σκούρων, μελαγχολικών αποχρώσεων, όπως το μαύρο, το βαθύ πράσινο και το ναυτικό μπλε δίνουν τον τόνο της νέας σεζόν!

 

Κάθε κομμάτι της συλλογής αποδεικνύει την ακλόνητη δέσμευση της γυναίκας Armani στην κομψότητα.Επειδή σιγά σιγά επιστρέφουμε από τις διακοπές και θέλουμε μία σύνδεση με την νέα εποχή θα παρακολουθήσουμε τις καμπάνιες των μεγάλων οίκων για να δούμε τι νέο μπαίνει στην ντουλάπα μας ή τι παραμένει και πως!

Kεντρική φωτογραφία @giorgioarmani

 

© 2024 tlife.gr