Site icon TLIFE

Densi Dojaka: H σχεδιάστρια που λατρεύουν τα it girls κέρδισε το βραβείο της χρονιάς

Η Nensi Dojaka η Αλβανίδα σχεδιάστρια με έδρα το Λονδίνο που λατρεύουν τα it girls κέρδισε το  βραβείο LVMH 2021 για νέους σχεδιαστές, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι στις 7 Σεπτεμβρίου. Η Dojaka  είναι γνωστή για τα φορέματα  της που μοιάζουν με εσώρουχα τα διάφανα σημεία στα bustier της αλλά και το πως χρησιμοποιεί τους ιμάντες σε sexy ύφος.

Φωτογραφίες @densidojaka

 

 

Τα σχέδιά της έχουν φορεθεί από όλα τα it girls: Bella Hadid, Emily Ratajkowski, Lady Gaga, Keke Palmer και άλλα. Η νίκη της ανακοινώθηκε από τη Γαλλίδα ηθοποιό Isabelle Huppert στο Ίδρυμα Louis Vuitton ενώπιον των μελών της κριτικής επιτροπής: Kim Jones, Virgil Abloh, Stella McCartney, Marc Jacobs και Jonathan Anderson.

Λαμβάνοντας  ένα μεγάλο έπαθλο ύψους 300.000 ευρώ (περίπου 355.260 δολάρια ΗΠΑ), η Ντογιάκα ετοιμάζεται τώρα για το πρώτο της show που θα γίνει 17 Σεπτεμβρίου για την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. Η ίδια έχει την τιμή να εκπαιδευτεί από ειδικούς της LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, καθώς έχει συνεργαστεί με epic μάρκες του μεγάλου ομίλου συμπεριλαμβανομένων των Louis Vuitton, Guerlain, Dom Pérignon και Sephora.

© 2024 tlife.gr