Dior Cruise 2025: H συλλογή που παρουσίασε η Maria Grazia Chiuri στην Σκωτία τα είχε όλα – ρομαντισμό, punk, κιλτ και πολύ…καρό!

Στους κήπους του κάστρου Drummond στην Σκωτία, επέλεξε ο γαλλικός οίκος Dior να παρουσιάσει την Cruise 2025 συλλογή του. Η creative director, Maria Grazia Chiuri δημιούργησε μια συλλογή έντονα επηρεασμένη από το σκωτσέζικο kilt, με σιλουέτες και λεπτομέρειες που συνδύαζαν το αθλητικό στυλ με τις κομψές σιλουέτες και την high fashion ραπτική.

Ακολουθώντας την τάση του Monsieur Dior για ταξίδια και παγκόσμια μόδα, η Maria Grazia Chiuri κάθε σεζόν επιλέγει ένα προορισμό και συνδέει την Cruize συλλογή με την κουλτούρα μιας χώρας ή μιας περιοχής, σειρά είχε η Σκωτία και συγκεκριμένα το θέρετρο στο Εδιμβούργο. Ήταν το 1955 όταν ο Monsieur Dior παρουσίασε για πρώτη φορά μια συλλογή στη Σκωτία, και οι φωτογραφίες εκείνης της παρουσίασης κοσμούσαν κάποια από τα ρούχα που είδαμε στο χθεσινό runway!

Οι νύξεις στην ιστορία της Σκωτίας  έγιναν με αναφορές στη Μαρία, τη βασίλισσα της Σκωτίας και, φυσικά, με τα ταρτάν και τα κιλτ, τα οποία επαναπροσδιορίστηκαν με επιδέξια ελαφρότητα σε κοστούμια, σύγχρονα κορσέ και φούστες με ουρά.

 

Εκπληκτικά κεντήματα κοσμούσαν τα ρούχα, κορσέδες με μηνύματα και υπέροχα φορέματα όλο χειροποίητες λεπτομέρειες εντυπωσίασαν!Για μία ακόμη φορά ο οίκος Dior μας ταξίδεψε!

Δες όλο το show εδώ:

Φωτογραφίες Reuters

Ετικέτες

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164