Site icon TLIFE

Dior: Μία collection κατευθείαν από το Μέλλον

Νέοι τρόποι όρασης. Πώς μπορεί το παρελθόν να χρησιμεύσει ως αφετηρία για την εφεύρεση του μέλλοντος; Αυτό ήταν το ζητούμεο για την νέα συλλογή #DiorAW22 της Maria Grazia Chiuri  που είδαμε χθες στο Παρίσι.

Η Μόδα και η  τεχνολογία συναντιούνται  και η  Maria Grazia Chiuri συνεργάζεται με την DAir Lab Official που ειδικεύεται σε high tech αξεσουάρ και ρούχα για να επαναπροσδιορίσει τον συνδυασμό δημιουργικότητας και απόδοσης στη διαδικασία σχεδιασμού.

Μια νέα εποχή που διαμορφώνεται από την αισθητική και τη λειτουργικότητα. Στο catwalk είδαμε όλες τις φιγούρες που αναγνωρίζουμε από την αισθητική του Dior, αέρινα φορέματα tailored σακάκια, φούστες από τα 50s, αλλά τα αξεσουάρ και οι λεπτομέρειες ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό, με γάντια, επωμίδες επιγονατίδες, παπούτσια και ζώνες να έρχονται από το…μέλλον!

 

 

 

Μια νέα προοπτική για την κληρονομιά του Οίκου και τις εμβληματικές αρχιτεκτονικές κατασκευές του που αναλαμβάνουν νέες λειτουργίες για να συνεχίζουν να μας εμπνέουν και τα χρόνια που έρχονται.

Δες όλο το show εδώ:

 

 

 

© 2024 tlife.gr